dehaine.ro

Planeta Jupiter are rolul de mare protector al destinului

Joi, 06.Aug.2015 17:34 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce este destinul?

Planeta Jupitere are rolul de mare protector al destinului 2

El reprezintă însumarea tuturor faptelor pe care le vom trăi personal. Întrebarea interesantă ar fi aceasta: dacă un individ se află la vârsta de 22 de ani, de exemplu şi dacă destinul este suma tuturor faptelor sale până la ultimii ani de viaţă, atunci de la 22 până la sfârşit cum se va derula destinul, având în vedere că în respectivul interval către viitor faptele încă nu s-au desfăşurat? La naştere Nodul Nord – Dharma – Destinul se află într-un punct precis al horoscopului natal. Poziţia sa în semn şi casă descrie limpede cum va fi propriul destin. Cu toate acestea, dacă nu studiem tranzitele Nodului Nord şi ale lui Jupiter – semnificatorul Dharmei, nu am putea avea o imagine despre cum se va derula destinul nostru.

La ce anume se referă etapa de 12 ani?

Planeta Jupitere are rolul de mare protector al destinului 3Existenţa noastră se află întotdeauna sub implacabilul semn al destinului. De aceea sănătatea personală depinde de modul în care înţelegem efectele determinate de Jupiter pe destin, prin tranzitele sale de-a lungul celor 12 semne zodiacale. Ciclul jupiterian în jurul zodiacului este de 12 ani, în acest timp astrul având şi perioade de deplasare retrogradă, adică aparent înapoi. Astfel trecând succesiv prin toate cele 12 semne, Jupiter revine după 12 ani în locul din horoscop unde se afla la naştere. Deşi poate influenţa fiecare generaţie odată la un an şi jumătate, atunci când se nasc oameni în fiecare zodie, Jupiter îşi exercită efectele şi în privinţa celor aflaţi la diferite vârste. Astfel, o dată la un an şi jumătate Destinul cunoaşte nuanţe noi de manifestare, Dharma – Datoria Spirituală individuală cunoscând frecvenţe de vibraţie ce se schimbă la intervale de un an şi jumătate. Deci destinul îşi modifică de 12 ori felul în care se derulează, iar dacă ne gândim că Jupiter reprezintă la nivel terestru Conştiinţa, atunci aceasta parcurge schimbări de ordin spiritual în intervalul de 12 ani, fiind astfel cunoscute şi experimentate stările emoţionale, intelectuale, relaţionale şi afective, care structurează şi determină faptele personale.

Ce reprezintă Jupiter în cele 12 semne zodiacale?

Planeta Jupiter are rolul de mare protector al destinului 3Aşa cum spuneam, fiecare se naşte cu Jupiter într-un anumit semn în horoscopul personal. Desigur în anul respectiv se poate vorbi de o întreagă generaţie ce are Jupiter în semnul respectiv. Cu toate acestea veţi vedea cum astrul jupiterian poate oferi un înţeles al derulării propriului destin, odată cu trecerea sa prin toate cele 12 semne zodiacale. Menţionez că la primul ciclu de 12 ani acţiunea jupiteriană influenţează corpul fizic, la al doilea ciclu mentalul este determinat către o anume modelare, conform factorilor de destin, iar la al treilea ciclu, în jurul vârstei de 36 de ani începe structurarea şi aşezarea conştiinţei individuale.

Jupiter în Berbec – destinul este canalizat către intenţiile şi atitudinile de pionierat, de inventivitate, orice faptă întreprinsă de individ având la bază dorinţa de afirmare.

Jupiter în Taur – astrul imprimă acestor nativi un elan idealistic deosebit pe care îl pot folosi în scop creator, în plan material pentru propria bunăstare, dar şi pentru folosul celorlalţi.

Jupiter în Gemeni – nativii cu această poziţie beneficiază de o capacitate excelentă de a-şi pune resursele intelectuale în slujba semenilor, astfel modelându-şi destinul în funcţie de cunoştinţele dobândite în primii 24 de ani de viaţă.

Jupiter în Rac – în privinţa acestei poziţii astrul aduce o neaşteptată prosperitate care se datorează capacităţilor intuitive excelente, ce sunt folosite de o manieră optimistă şi care are legătură întotdeauna cu latura financiară a vieţii.

Jupiter în Leu – aici astrul oferă nativilor o incredibilă capacitate de erudiţie intelectuală şi spirituală, deoarece nativii îşi folosesc talentul creator în munca de adunare de cunoştinţe şi învăţături legate de modalitatea de îmbunătăţire a nivelului de credinţă al oamenilor.

Jupiter în Fecioară – în această poziţie există un ideal al nativilor de a acumula experienţă vizavi de felul în care problemele de sănătate umane pot fi rezolvate fără urmări neplăcute în plan fizic. Cu toate acestea se manifestă din când în când aspectul critic şi autocritic, ce cizelează până în cel mai mic detaliu capacitatea de a-şi împlini destinul. Vom continua !

Contele Incappuciato


Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *