azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Învățați adevărata magie!

Marți, 18.Aug.2015 16:14 Divinatie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ceea ce urmează să citiţi face parte dintr-o tehnică ce vă permite să folosiţi energii de un anumit tip pentru rezolvarea problemelor personale, de orice natură ar fi ele. 

Ce este Magia?

Invatati adevarata magie! 2

Blamată de către biserică vreme de 2000 de ani, considerată un fel de bau bau pentru cei puţin cunoscători, armă de atac pentru cei care o utilizează doar în scopuri egoiste şi personale, dar şi un extraordinar instrument în mâna celor cu adevărat cunoscători, Magia este considerată a fi o ştiinţă iniţiatică cu care nu oricine poate cocheta. Pericolul este foarte mare, chiar şi pentru ocultiştii cu ani de practică în spate şi asta deoarece nu este înţeles aspectul principal. Cuvântul ”magie” provine din persană şi înseamnă ”putere”, orice altă conotaţie lingvistică pierzându-şi semnificaţia. Deci Magia este Putere şi dacă ne gândim câţi ocultişti au folosit Magia cu rezultate dezastruoase atât pentru ei, cât şi pentru oameni, vom înţelege că pericolul constă în a folosi Magia fără Moralitate şi Conştiinţă.

Există două tipuri de magie – între Putere şi Forţă

Invatati adevarata magie! 3Trebuie să spun că în realitate există două tipuri de Magie, una pe care o foloseşte mintea şi cealaltă pe care o foloseşte sufletul. Vorbim deci despre puterea sufletului şi a minţii. Lucrurile se delimitează în mod clar când vorbim despre aceste două tipuri de magie. Un om care îşi însuşeşte o învăţătură despre cum se lucrează cu energia, apoi o utilizează prin capacitatea sa mental – intelectuală, poate deveni un mag cu o forţă a cărei amplitudine depinde de cât a acumulat despre respectiva cunoaştere. Un alt om care asimilează o aceiaşi învăţătură sau una asemănătoare şi pe care o pune în practică prin intermediul sufletului, devine un mag cu o putere mult mai mare decât primul. Aici, după cum observaţi intervine o delimitare. Primul îşi foloseşte mentalul pentru a aplica învăţătura ocultă, în timp ce al doilea dispune de capacitatea sufletului său. Diferenţa constă în faptul că al doilea, utilizând energia sufletului şi sentimentele corespunzătoare, are o putere mult mai mare decât primul. Acesta are doar mintea la dispoziţie, ori mentalul – intelectul nu are sentimente, dar energia sa poate fi totuşi destul de mare. Aşa se explică de ce magii care slujesc întunericul aparent câştigă mereu câte o luptă cu un mag al binelui, dar până la urmă pierd războiul, deoarece în final sentimentul magului bun prevalează întotdeauna asupra unei energii lipsite de afectivitate.

Deci mentalul are forță și nu se poate compara niciodată cu puterea amplă a sufletului. Energia încărcată cu ceea ce numim sentiment are o frecvenţă mult mai mare decât cea a minţii încărcată cu un gând de răutate, de aceea se poate explica şi prin fizică faptul că unda iubirii e mai deasă şi acoperă acele spaţii pe care energia urii le lasă descoperite, unda acesteia fiind lentă şi lungă.

Iubirea este Magia Supremă

Invatati adevarata magie! 4Cum să învăţaţi adevărata Magie? Este simplu. Iubiţi cât de mult puteţi, nu vă uitaţi că celălalt, indiferent cine o fi, v-a rănit sau v-a adus vreun prejudiciu de un anume fel. Iisus a spus foarte clar: ”Iubeşte-ţi vrăjmaşul şi-l vei învinge”. Ce taină se ascunde în fraza asta? Un om poate iubi sau poate să urască în funcţie de atitudinea sa vizavi de cineva sau de o situaţie provocată. Deci este vorba de ATITUDINE. Atitudinea este o stare interioară care pregăteşte fapta. Ştiinţa Iniţiatică spune limpede că mediul exterior, cu tot ce conţine el, este influenţat permanent de atitudinea noastră. Uitaţi-vă şi spuneţi dacă nu e adevărat. S-au construit oraşe, industrii şi tehnologii şi toate au provenit din atitudinea oamenilor în raport cu ideea lor despre cum să trăiască. Şi atunci este evident că atitudinea noastră ne construieşte destinul cu tot ce ne aduce el. Tot Iisus spunea: ”veţi culege ceea ce aţi semănat”, iar un proverb spune că dacă vei semăna vânt, o să culegi furtună. Foarte adevărat.

Gândiţi-vă că atâta timp cât ţineţi resentimente în voi, ori purtaţi cuiva pică, ori aveţi ciudă pe altcineva, chiar şi cu un oarecare motiv, nu faceţi decât să vă atrageţi energii de acelaşi fel către voi. Şi atunci cum să trăiţi zile frumoase şi liniştite? Foarte mulţi oameni se stresează singuri, deoarece nu vor să renunţe cu nici un chip la mentalitatea lor, deşi li se spune în mod repetat că este o atitudine complet nesănătoasă.

Adevărata Magie este Iubirea, dar să nu vă închipuiţi că vorbesc aici despre iubirea pentru familie, pentru copii, pentru un număr restrâns de oameni. Ci mă refer la iubirea necondiţionată pentru orice formă de viaţă, căci o asemenea atitudine vă permite să aduceţi din Planurile Dimensiunilor Superioare o cantitate foarte mare de energie benefică, trimisă de entităţile de acolo, care sunt gata oricând să vă dea o mână de ajutor. Puteţi iubi necondiţionat? Oare câţi dintre voi respectaţi şi aplicaţi ceea ce a spus Iisus: ”Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi”, orice om, bun sau mai puţin bun fiind semenul nostru, cu toate faptele lui? Ne numim creştini, ne rugăm la Iisus şi la Maria, dar câţi dintre voi urmaţi cu adevărat învăţătura lui Iisus?

Meer Lyn


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *