Ronde.ro

Cum să ghicești în cărți ca un profesionist în doar 9 pași

Miercuri, 23.aug..2017 00:00 Divinatie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Cărțile Oracolului sunt tot niște cărți de Tarot, care pot fi folosite și de către începători. Aceste cărți de ghicit sunt niște instrumente foarte bune atunci când vrei să îți citești intuitiv viitorul.

Atunci când cauți răspunsuri pentru tine, pentru prieteni sau clienți, te poți folosi de aceste instrumente de divinație cu siguranța că vei interpreta ”citirea” cu acuratețe.

Ce pași trebuie să urmezi pentru o etalare corectă

  1. Alege-ți pachetul de cărți cu atenție – există pachete diferite de cărți, ceea ce înseamnă că atunci când vrei să faci o ”citire a viitorului” este bine să afli ce pachet ar fi mai potrivit pentru situația respectivă. Astfel, este bine să te bazezi pe intuiție. Când cumperi un pachet de cărți este bine să îl alegi pe cel care te atrage cel mai mult. La fel și atunci când vrei să dai în cărți apelează la pachetul de cărți care te atrage în acel moment.
  1. Tratează cărțile ca pe niște obiecte sacre – este bine atunci când dai în cărți, ca tu să fii singura persoană care atinge cărțile. Astfel, îi protejezi energia și nu există posibilitatea să absoarbă energia altcuiva. Este bine ca energia cărților să fie neutră. Cărțile de ghicit, ar trebui să fie uzate și iubite, dar la fel de bine trebuie să fie respectate. Cu cât ești mai atent cu cărțile tale cu atât îți vor oferi ”citiri” corecte.
  1. Nu trebuie să pui nici o întrebare sau să setezi vreo intenție – intuiția va fi cea care îți va spune ce ai de făcut înainte de o ”citire”. Dacă îți faci ție o ”citire” atunci este bine să fii singur pentru a te putea concentra. Dacă îi dai în cărți altei persoane, atunci concentrează-te pe energia acesteia. Indiferent ce alegi să faci, atâta timp cât te bazezi pe intuiție nu ai cum să greșești!
  1. Găseșteți metoda ta de amestecare a cărților – există diferite metode de a a mesteca cărțile, dar doar atunci când îți găsești propria metodă poți avea mai multă încredere în ”citirea” pe care o vei face. Poți alege 3 cărți, care să reprezinte trecutul, prezentul și viitorul; sau poți alege câte cărți simți că trebuie.
  1. Primele impresii pe care le ai când te uiți la o carte sunt cele mai importante – atunci când etalezi cărțile, indiferent de câte etalezi, primele impresii sau mesaje pe care le primești acelea sunt cele adevărate. Dacă nu ai ni o impresie atunci când te uiți la o carte așteaptă în liniște câteva minute, și s-ar putea să te surprinzi singur/ă.
  1. Imaginile desenate pe cărți sunt la rândul lor mesaje – imaginile cărților nu sunt numai frumoase, dar pot reflecta un anumit lucru pe care cuvintele nu ți l-au arătat.
  1. Nu te lua după ghidul cărților de Tarot – este interesant să citești despre un lucru pe care tocmai l-ai achiziționat, dar ca atunci când îți iei permisul de conducere: mai bine practici decât să citești cartea mașinii. Ghidul doar asta face: te ghidează. Restul trebuie să vină de la tine.
  1. Când te pregătești să dai în cărți fii relaxat – emoțiile intense îți pot bloca intuiția, așa că eliberează-te de orice emoție sau sentiment negativ.
  1. Nu te folosi de cărțile de Tarot pe post de cârjă – dacă îți vei da în cărți de 10 ori pe zi, acuratețea citirilor se va diminua. Poți să alegi o carte pe săptămână sau poți alege o citire a tuturor cărților pe săptămână. Găsește-ți ritmul, dar nu te baza doar pe cărți pentru a lua decizii în viață!

Alexandra Dănciulescu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!