Ronde.ro

Cum se interpretează inima roșie în citirea cărților

Joi, 27.apr..2017 00:00 Divinatie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Știu că am mai vorbit de  ghicitul în cărți. Știu că am spus că acest lucru vine din suflet, nu se învață, se fură. Dar dacă, așa deodată, ai vrea să încerci… pur și simplu să vezi ce se întâmplă!

Să zicem că te plictisești sau ești la o petrecere și vrei să îți etalezi talentele? De ce nu? Cine te oprește?

Nu trebuie să o iei în serios. Încearcă tu, pentru tine și vezi ce îți revelă cărțile!

În ziua de azi, este mult mai populară folosirea cărților de Tarot, decât a celor de joc. Pe vremuri însă, și chiar și în popor cărțile obișnuite, de joc, s-au folosit tot pentru divinație.  Această metodă utilizează un pic și Astrologia, deoarece cele 4  forme de reprezentare: inimă, treflă, romb și inimă neagră, sunt asociate fiecare, cu elementele astrologice: foc, apă, pământ și aer.

Ca să poți începe să ”ghicești” în cărți, ai nevoie de niște cunoștințe rudimentare, de bază. Primul lucru pe care trebuie să îl cunoști este semnificația cărților.

Așa că, lasă-mă să îți arăt cât de ușor este!

Semnificația fiecărei cărți de inimă roșie

În primul rând trebuie să știi cum sunt asociate cărțile:

  • Inima roșie– apă
  • Treflă – foc
  • Romb/de tobă- pământ
  • Inimă neagră ( de pică sau de verde) –  aer

În timp ce Tarotul este  extrem de simbolistic: în imagini, culori, referințe mistice și astrologice, cărțile de joc se referă mai mult la numere și elemente.

Rombul reprezintă  pământul, adică lucrurile materiale (bani, proprietăți).

Inima roșie reprezintă apa, adică emoțiile, relațiile, dragostea și intuiția.

Trefla sau ghindă  reprezintă focul, adică activitate, energie, afaceri, muncă.

Inima neagră sau pica, reprezintă aerul, adică intelectul, gândurile, conflictele și comunicarea.

  • Asul de inimă roșie – reprezintă dragostea și fericirea, casa, scrisori de dragoste. Această carte are semnificație favorabilă, deoarece indică noi începuturi și faptul că orice problemă ai fi avut până acum se soluționează.
  • Regele de inimă roșie – reprezintă un bărbat de vârsta a doua, cu părul șaten sau blond. Pe de altă parte se poate interpreta și ca un bărbat care are semne de apă care predomină pe harta lui astrologică. În funcție de întinderea  cărților și de poziția sa între cărți, această carte mai poate semnfica: afecțiune din partea bărbatului de inimă roșie, un sfat din partea lui, un ajutor.
  • Regina sau dama de inimă roșie – reprezintă o femie șatenă sau blondă, cu un suflet bun, sau o femeie cu elemente de apă predominante pe harta astrală. Această carte indică, de obicei, mama sau o figură maternă.
  • Juvetele de inimă roșie – reprezintă un prieten/ă drag/ă, mai tânăr, sau o persoană cu elemente de apă predominante pe harta sa astrală. Pe de altă parte această carte poate indica și un admirator.
  • 10-le de inimă roșie – reprezintă noroc, succes, bani. Această carte sugerează că după vremuri dificile o să apară Soarele.
  • 9-le de inimă roșie – reprezintă cartea dorințelor. Dacă îți apare în ”întindere” această carte înseamnă că ceea ce îți dorești sau ai visat se va îndeplini. Pentru a determina acest lucru trebuie sa fii atent la cartea dinaintea acesteia, carte care îți va arăta și dorința persoanei.

Cu cât știi semnificația fiecărei cărți cu atât va fi mai ușor să ”citești” în cărți!

Alexandra Dănciulescu


2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!