Ronde.ro

Interpretarea şi semnificaţia cărţii de Tarot Îndrăgostiţii

Vineri, 05.iun..2015 11:12 Divinatie, Tarot Lasă un răspuns 1 vizualizari

Care este semnificaţia cărţii de tarot Îndrăgostiţii?

Cea de-a șaptea arcană după Nebun, însă cartea numerotată drept 6 (VI), este numită Îndrăgostiții. Nu trebuie să ne gândim numai la dragostea convențională și la pasiune când apare această carte, ci mai degrabă la conceptele de potrivire, armonie, contact și atracție în genere.

În poziție normală semnifică alegerea, favorizarea, potrivirea, comunicarea facilă și compatibilitatea pe mai multe niveluri, câteodată și iubirea autentică sau relațiile.

În poziție inversă, Îndrăgostiții semnifică răceala, indiferența, constrângerea, obligația, nepotrivirea, lipsa comunicării și despărțirea.

Care este interpretarea din perspectiva  spirituală a cărţii Îndrăgostiţii?

Interpretarea si semnificatia cartii de tarot Indragostitii

În domeniul spiritual, această carte îl reprezintă pe om ca ființă duală, fie în ipostaza androgină (masculinul și femininul din orice individ, indiferent de sex), fie în ipostaza omului întrupat (perechea spirit-corp, mediate de suflet, reprezentat în această carte prin înger). Multitudinea învățăturilor acestei singure cărți depășește însă scopul acestui articol, cum fiecare arcană ar putea inspira volume întregi, așa că nu vom insista prea mult pe înțelesurile ei ascunse.

Ce semnifică această carte de Tarot în plan social?

În domeniul social indică potrivire și sincronizare foarte bună cu evenimentele. Ne potrivim acolo unde suntem și știm că locul nostru este acolo. Beneficiem de prietenii valoroase și autentice, sprijinim și suntem la rândul nostru sprijiniți și totul pare să cadă bine. Omul potrivit la momentul potrivit însumează destul de bine semnificațiile sociale ale acestei cărți. În poziție inversată, Îndrăgostiții anunță o ruptură de evenimente și de mersul curent al lucrurilor, ne simțim ușor defazați și nu reușim să ținem pasul cu ceilalți sau cu așteptările celorlalți. O relație în plan social este pe cale de destrămare sau cel puțin lipsește comunicarea. De asemenea, putem fi avertizați de oameni nesinceri și cu două fețe, în funcție de cărțile care o însoțesc.

Care este legătura dintre bani şi cartea de Tarot Îndrăgostiţii?

În domeniul financiar anunță abundență și un flux sănătos al banilor. Comunicăm bine cu partenerii de afaceri sau avem o relație sănătoasă cu clienții sau angajatorii. Comunicarea este vitală, împreună cu onestitatea și munca cinstită. Există un echilibru bun între investiție și profit, între cheltuieli și câștiguri. În poziție inversă avem de-a face cu opusul celor de mai sus: provocăm noi înșine sau cineva anume un dezechilibru financiar, avem parte de lipsuri și nesincronizări, există piedici și restricții care generează o comunicare defectuoasă între părțile implicate și un flux al banilor lipsit de armonie. Mare parte a cauzelor pot fi găsite în frică, nesiguranță și lipsă de încredere.

Ce semnifică din punct de vedere emoţional şi sexual această carte de Tarot?

În domeniul erotic și emoțional, reprezintă împlinirea în cuplu. Deși nu face referire strictă la iubire sau dragoste oriunde apare, în cazul de față este cea mai grăitoare carte și oferă indicații prețioase în sectorul erotic. Pentru cei aflați deja într-o relație denotă iubirea sinceră, dragostea împărtășită, fidelitatea, recioprocitatea și încrederea, iar pentru cei singuri anunță posibilitatea ivirii unei relații sau unui interes amoros. Este cea mai bună carte care poate apare într-o extragere legată de sfera iubirii, însă trebuie să discernem cu atenție iubirea de prietenie și să nu fim nerăbdători în interpretare, sunt extrem de importante și celelalte cărți.  În poziție inversă anunță nepotrivirea în cuplu sau o relație defectuoasă. În funcție de cărțile alături de care se găsește, poate anunța o despărțire, un divorț sau o ruptură, sau poate indica nefericirea unui partener, chiar dacă este disimulată. În cazul unui cuplu avem de-a face cu nepotriviri și certuri, culminând posibil cu despărțirea iar în cazul celor singuri indică nepotrivirea cu persoana de care întreabă.

Care este intepretarea cărţii de Tarot Îndrăgostiţii în ceea ce priveşte sănătatea?

Interpretarea si semnificatia cartii de tarot Indragostitii 3În domeniul sănătății, cartea reprezintă cu siguranță sănătatea și echilibrul corpului cu spiritul. Armonia dintre parte și întreg, dintre energetic și fizic, dintre obiceiurile sănătoase și vicii, este sănătatea. În poziție inversă anunță lipsa de armonie într-un anumit sector al vieții. Pot exista excese de care să nu ne pese, pe care nu le conștientizăm ca fiind o sursă de dezechilibru. Este vorba despre excese precum cele sexuale, excesul de mâncare, alcool, dulciuri, chiar și excesul de muncă fără odihnă sau suprasolicitarea corpului în sport. Fiecare individ trebuie să-și analizeze în acest caz obiceiurile, tabieturile, viciile și practicile pentru a vedea ce anume este în exces și ce anume lipsește cu desăvârșire. Organele cele mai afectate sunt, în afara inimii, cele dispuse în perechi: creierul, ochii, urechile, dinții, căile respiratorii și plămânii, membrele, rinichii și suprarenalele, sânii și pieptul, ovarele și testiculele. Cărțile care sunt asociate acestei arcane pot da mai multe informații despre zonele afectate sau predispuse îmbolnăvirii.

 Asterion


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!