azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscopul anului Vărsător 2016

Luni, 21.Dec.2015 16:16 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste

Deși la prima vedere 2016 pare un an liniștit și lipsit de tranzite majore în acest domeniu de viață, pe parcursul său se va dovedi a nu fi chiar așa. Mercur, planeta ce patronează pentru Vărsători casa iubirii, a romanțelor, a aventurilor, a idilelor și a pasiunii nu se va afla în cea mai bună formă astrală de-a lungul întregii perioade.

Contrar a ceea ce își doresc Vărsătorii de genere – libertate, nonconformism, spațiu de acțiune – mișcarea retrogradă a planetei Mercur în toate cele trei semne de pământ îi va atrage în tot felul de discuții cu partenerul sau partenerii de viață, discuții concrete, prin care li se cer confirmări, asumări, limite și reguli. Se prea poate ca cei cu care relaționează să își dorească să avanseze împreună cu ei la un nou nivel, la un stadiu mult mai asumat și palpabil. Astfel, nativii acestei zodii se vor afla în fața unor situații în care nu se vor simți foarte confortabil și în care vor trebui să ia decizii analizate foarte bine.

Cercul de prieteni și anturajul poate suferi modificări – multe prietenii se desfac acum și cerințele venite din partea vechilor camarazi se schimbă. Vărsătorii vor înțelege cine le sunt cu adevărat prieteni, vor fi mai selectivi și mai restrictivi în felul în care se destăinuie altora și vor căuta să facă schimbări în jurul lor. Vor avea nevoie de oameni mult mai responsabili alături de ei, vor întâlni persoane benefice care să îi învețe și să îi îndrume, vor dori să facă parte din cercuri cu alte preocupări.

Horoscopul anului Varsator 2016 2

 

Este important ca ei să nu țină cu dinții de relații care nu mai sunt funcționale, să se detașeze de oamenii și situațiile care îi încătușează și să își dorească ceva mai profund, mai autentic. În anul 2016 au toate șansele să treacă printr-o experiență transformatoare care să le schimbe destinul și situația actuală!

 

Carieră

Atât Jupiter, planeta norocului și a expansiunii, cât și linia destinului tranzitează în anul 2016 axa banilor, aspect care poate aduce atât aspecte pozitive cât și unele negative.

În sens favorabil, Vărsătorii pot avea parte de câștiguri neașteptate, pot primi cadouri costisitoare, împrumuturi său moșteniri, pot vinde din ceea ce au pentru a dispune de mai mulți bani, pot demara afaceri și pot da peste oportunități care să îi ajute să câștige mai bine. Este important să se mențină pe ei înșiși un canal deschis prin care banii să circule, să le facă plăcere să primească, dar să și chetuie sau să dăruiască. Este indicat să se bucure de ceea ce câștigă, să nu muncească în zadar fără să își facă și bucurii, să simtă că au pentru ceea ce munci.

În sens nefavorabil, aceste aspecte astrale i-ar putea predispune către pierderi, mai ales a acelor bunuri sau bani pe care îi blochează, pe care nu doresc să îi cheltuie sau pe care îi muncesc cu prea multă trudă fără să se bucure de întregul proces!

Un alt aspect important al anului pentru Vărsători este acela în care multe oportunități și șanse se pot ivi prin intermediul grupurilor de oameni, prin proiecte în care se lucrează în echipă, prin acțiuni umanitare, asociații, organizații sau fundații. Ei pot demara în următoarea perioadă proiecte de succes pentru care se vor găsi destui susținători sau protectori, clienți sau colaboratori.

 

Horoscopul anului Varsator 2016 3

Sănătate

Sănătatea Vărsătorilor a fost pusă în discuție în sens negativ mai mult în ultimii doi ani, între 2013 și 2015, perioadă în care Saturn le-a făcut aspecte tensionante la Soarele personal. În 2016, aspectele sunt mult mai domoale și mai liniștite, iar Vărsătorii încep să se simtă din ce în ce mai bine.

Recomandarea specială este aceea că nativii să fie atenți la sportul pe care îl practică, la tipul de încălțăminte pe care îl poartă și la activitățile în care se implică deoarece gleznele le sunt puncte sensibile și pot fi afectate mult mai ușor! Totodată, Uranus, planeta ce îi guvernează pe Vărsători se află în zodia Berbecului, aspect ce poate predispune la probleme neașteptate ale capului. Ei trebuie să aibă grijă la lovituri, migrene, tensiune intracraniană, vedere și dinți!

Atenție la blocaje, probleme și tensiuni, mai ales în perioadă martie-mai și august-septembrie 2016.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *