azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscopul anului Taur 2016

Luni, 21.Dec.2015 15:00 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste

Atât marele benefic al astrelor, Jupiter, cât și linia destinului favorabil, Capul Dragonului, activează în anul 2016 pentru Tauri în casa iubirii, a bucuriei de a trăi, a creativității și a copiilor. Indiferent de vârsta la care au ajuns în buletin sau de situația de viață în care se află, dragostea poate să bată la ușa Taurilor în orice moment al anului! Astfel, în parcursul lor este mult mai posibil să apară idile romanțate, aventuri, flirturi, în care multă pasiune să fie descătușată și, de ce nu, chiar întâlnirea cu marea iubire!

Pentru cei care încep perioada liberi de orice fel de angajament, 2016 poate fi un an al experimentării, al noilor începuturi și al distracției. Taurii pot avea mai multă încredere în ei de-acum înainte deoarece se vor simți admirați, doriți, plăcuți și nu de o singură persoană, ci de mai multe, iar cu atâția admiratori în jur nu le va fi greu nici să se îndrăgostească! 

La polul opus, pentru cei ce sunt deja implicați într-o relație stabilă sau într-o căsnicie, anul 2016 se arată un carusel al evenimentelor, în care viața le poate fi răsturnată într-o fracțiune de secundă. Ei pot fi puși în față tentației și a ispitei, iar provocările prin care trebuie să treacă nu sunt deloc ușoare. Vor trebui să conștientizeze ceea ce își doresc cu adevărat, să facă schimbări în viață, să își asume decizii pentru propriul destin și să se deschidă către iubire. În urma acestor experiențe ei își pot revigora relația în care erau deja implicați sau o pot părăsi definitiv pentru a merge mai departe alături de altcineva!

Fiind și un an dedicat copiilor, mulți sunt Taurii care vor dori să avanseze alături de persoana iubită către un nou nivel, acela al întemeierii unei familii. În cuplurile care au deja parte de copii  şi lucrurile sunt stabile, aceștia din urmă  vor  juca în acest an un rol important.

Atenție sporită este indicată în perioada 30 august – 22 septembrie, când multe răsturnări de situație vor avea loc, informații noi  vorieși la suprafaţă, sau   multe concluzii pot  fi trase.

 

CarierăHoroscopul anului Taur 2016 2

Taurii sunt încurajați să descopere mai mult, să aibă încredere în  ei, să se afirme, să  își riște poziția confortabilă şi să iasă în faţă în acest an! Dacă sunt angajați, poate este un moment bun  în care să avanseze, în  care  se remarce, sau în care să se erijeze în conducători, şi să  o ia pe propriul drum.  Perioada actuală împinge către descoperirea unor noi talente, către hobbyurile pe care le  ţin în suflet şi le-au tot amânat sau  nu şi-au găsit timp pentru ele. Ceea ce fac din   plăcere şi pasiune poate prinde viaţă şi  se poate  într-o adevărată  afacere sau  profesie! 

Locurile de muncă în  care nu le  recunoscute meritele,  în care nu mai pot evolua sau în care trebuie să  împartă succesul cu  echipa şi colegii nu le mai sunt favorabile. Este indicat să se gândească în primul rând la ei, la ceea ce le- fost menit cu adevărat să facă şi să se deschidă  în faţa succesului de care sunt  capabili.

Între perioada 17 aprilie-30 iunie nu le este recomandat să facă împrumuturi, să riște sau să demareze o afacere. Mai mult, este bine să își revizuiască toate investițiile sau sursele de venit, contractele cu  banca şi datoriile!

Pe tot parcursul anului, relația cu străinătatea  poate deveni importantă în  sensul în care banii lor pot  proveni de acolo, sau în sensul în care s-au gândit să muncească departe de casă! Atenție la partaje, procese  litigii din princina banilor,  bunurilor  sau a situațiilor ilegale!

Totodată, atenție la anturaj și la cercul de prieteni deoarece din partea acestora pot suferi dezamăgiri, pot fi trădați și pot exista ruperi definitive și irevocabile. Din acest punct de vedere, recomandarea generală pentru Tauri este aceea de a se încrede în ei și de a se considera ei înșiși cei mai buni prieteni ai lor!

 

Horoscopul anului Taur 2016 3

Sănătate

Pe tot parcursul anului, Saturn, planeta încercărilor, se află într-o zonă delicată a astrogramei Taurilor, în casa renașterii personale. Deoarece această poziție astrală poate aduce probe și dezechilibre în sănătate, le este recomandată precauția. Atunci când vorbim de Saturn putem aduce în discuție acele tipuri de probleme, de încercări, de blocaje care devin revelatoare, care schimbă destine și aduc eliberări din situații de viață stagnante. 

Este recomandat ca Taurii să își reconsidere în acest an cu adevărat viața, să fie mai profunzi și să facă singuri schimbările de care au nevoie pentru a fi fericiți.  Părțile sensibile în care pot somatiza mult mai repede problemele cotidiene sunt ficatul, șoldurile, circulația sângelui și ochii. În același timp, nativii trebuie să fie foarte atenți la ceea ce mănâncă, la termenul de expirare al produselor și la calitatea lor, la medicamentele pe care le folosesc sau la alte substanțe dăunătoare. Este indicat să se protejeze mai mult, să nu se expună la riscuri inutile și să nu se suprasolicite sau să meargă împotriva curentului.

Există un risc al operațiilor pe toată durata anului 2016, dar în perioada 30 iulie – 7 octombrie este recomandată evitarea lor. În acest interval, Marte, planeta ce guvernează cuțitele și intervențiile chirurgicale se va alătura și ea lui Saturn, dar în aspecte nefavorabile!  

Barbara Băcăuanu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *