Horoscopul anului Capricorn 2016

Luni, 21.Dec.2015 16:11 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste

Pe toată durata anului 2016, Saturn, planeta ce le guvernează semnul Capricornilor, se va afla în casa spiritualității, a introspecției, a credinței și a detașării de planul material, concret și palpabil. Tocmai trăsăturile de bază ale Capricornilor – integritatea, spiritul responsabil, organizarea, legile și regulile – vor trebui încălcate și oarecum abandonate. Aceasta poate fi o mare provocare pentru nativi deoarece ei nu suportă să piardă controlul, să nu aibă puterea deciziei în mână și să planeze deasupra apelor tulburi.

Prin situațiile de viață apărute în următorul an ei se vor simți lipsiți de acel ceva care să îi ancoreze și care să le ofere stabilitate, vor fi îndemnați să se lase la voia întâmplării și să aibă credința în ceea ce simt, să experimenteze lucruri care ies din zona lor de confort și să își ofere șansa de a se deschide în fața vieții interioare mai mult!

În 2016 pot întâlni persoane de la care au multe de învățat, persoane total opuse lor-visătoare, idealiste, romantice, aventuriere, extravertite sau foarte spirituale. Deși la început le pot respinge sau nu le pot înțelege, ceva îi va atrage și vor dori să știe, să simtă și să experimenteze mai mult! 

 

Chiar dacă evenimentele la care vor lua parte și situațiile de viață în care se vor regăsi vor fi ciudate, ireale, aproape imposibile, nimic nu este întâmplător și totul se întâmplă cu un motiv. Este șansa Capricornilor acum să se desprindă de zidul gros pe care de multe ori îl afișează și să plutească către ceea ce le oferă viața, fără să își mai pună întrebări și bariere!

Astfel, ei pot avea parte de o altfel de iubire, relație sau experiență, mult înafară a ceea ce și-au programat, dar purtătoare de evoluție și transformări totale! Atenționarea vine în relația cu frații sau surorile, cu unchii sau cu mătușile, cu amicii și cu vecinii, deoarece în aceste zone pot apărea tensiuni și blocaje!

 

CarierăHoroscopul anului Capricorn 2016 2

Aspectele astrale ale anului 2016 le aduce Capricornilor foarte multă informație nouă. Jupiter, planeta expansiunii și a norocului, se află până în luna septembrie în zona cursurilor înalte sau de lungă durată, a intelectului și a studiului, a călătoriilor și a depărtărilor. Cu acest tranzit, este foarte posibil ca nativii să își dorească să își lărgească sfera cunoașterii, să participe la tot felul de cursuri, workshopuri și seminarii, să își dorească să facă o facultate sau un master, să întâlnească tot felul de persoane noi și interesante de la care au multe de învățat.

Este un aspect astral bun și pentru călătorii, pentru muncă în străinătate sau cu străinii, pentru aprofundarea altor religii, filosofii de viață, culturi și tradiții. Totuși, este bine să nu se lase impresionați de oricine, să fie atenți să nu fie înșelați și să aibă grijă la situațiile în care pot fi prost înțeleși.

Capricornii trebuie să fie atenți și la ceea ce semnează, la felul în care umblă și se folosesc de acte, la înscrisuri și documente personale. Există un risc de blocaje, pierderi, amânări sau amenzi pe care este bine să îl ia în considerare. Totodată, să fie atenți la toate mijloacele de deplasare pe care le folosesc – mașină, motocicletă, bicicletă, role…etc. Ei trebuie să ia în considerare cum și pe unde le lasă, dacă actele ce le reprezintă sunt în regulă, dacă le conduc responsabil și dacă au grijă de ele! 

Din septembrie încolo, Jupiter își va muta domeniul în care tranzitează și va activa casa carierei pentru nativi. Capricornii vor fi mult mai norocoși în ceea ce privește poziția socială, serviciul și banii. Ei se vor putea remarca, vor putea schimba domeniul în care activează sau vor promova în funcție. Este important că până atunci să știe cu adevărat ceea ce vor, să își stabilească intenții   şi să nu rateze  oportunitățile ce le vor apărea în viaţă !

 

Horoscopul anului Capricorn 2016 3

Sănătate

Este bine de știut că aspectele astrale ale anului următor sunt destul de delicate în ceea ce privește starea de sănătate a Capricornilor. Nativii acestei zodii au nevoie de o schimbare în viață, iar dacă ei nu conștientizează și nu acționează de bună voie, va fi nevoie de o situație care să le-o declanșeze. Această situație poate fi reprezentată de o problemă cu care nativii să se confrunte și în urma căreia să înțeleagă aspecte nefavorabile din trecutul lor; un dezechilibru al sănătății, al stării emoționale sau psihice; un blocaj în concepții și propriile limitări; o stare de însingurare, tristețe sau frustrare; un dușman ascuns… etc.

Este indicat ca nativii să se monitorizeze periodic, să nu trateze cu superficialitate ceea ce li se întâmplă și să caute cauza mult în profunzime, în aspecte subconștiente sau chiar … karmice.

Barbara Băcăuanu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *