Horoscopul anului Balanţă 2016

Luni, 21.Dec.2015 15:51 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste

Cel mai important tranzit care poate afecta viața sentimentală a Balanțelor în anul 2016 este cel al planetei Uranus pin casa parteneriatelor, a relațiilor asumate și a căsătoriei. Uranus este planeta viitorului, a non-restricțiilor și limitărilor, a viitorului și a avansului. Este vălul revoluționar care curăță tot ceea ce nu este benefic, favorabil, plăcut sau corect și aduce eliberarea.

Depinde mult de situația în care se regăsesc Balanțele la începutul acestui an pentru a identifica cum va reacționa pentru fiecare în parte această planetă. Pentru cele singure, Uranus le poate aduce o relație electrizantă, pasională, fulgerătoare care să le înflăcăreze și să le elibereze de orice fel de complexe și limitări. Pentru cele care sunt deja căsătorite, dar relația este una formală, perimată, terminată și șubredă, vălul schimbării va veni năvalnic. Sunt posibile răsturnări de situație de ultim moment, despărțiri, lovituri care să schimbe totul din rădăcină!

Este indicat ca Balanțele să se concentreze pe dezvoltarea lor spirituală, pe detașare, pe creștere interioară și să își dorească tot ceea ce este mai bun pentru ele! Marte, planeta cuplului lor, este anul acesta în ciclul sau de retrogradare, ceea ce arată că trebuie să fie mult mai atente cu deciziile pe care le iau, cu oamenii pe care îi întâlnesc sau cu visele și speranțele pe care și le-au făcut!

Este posibil ca în această perioadă să se întâlnească și cu vechi parteneri pe care i-au avut, iar asta numai pentru a închide un capitol trecut din viață! Unele relații se pot reînnoda, iar altele se pot rupe definitiv!

 

CarierăHoroscopul anului Balanta 2016 3

Două aspecte astrale importante au loc în acest an pentru Balanțe – tranzitul lui Saturn în casa comunicării și a rațiunii și cel al Nodului Sud, karma negativă, în casa serviciului, a muncii și a rutinei zilnice!

În ceea ce privește serviciul, multe sunt aspectele ce se pot întâmpla acum – renunțarea la un loc de muncă, la proiecte ce au ajuns la final sau la un loc în care și-au desfășurat activitatea până în prezent. Pot apărea probleme cu locul în care lucrează, cu colegii sau cu angajații, să fie dezamăgite sau trădate.

Este important să își reevalueze stilul în care muncesc și în care își câștigă banii, să își revizuiască colaborarile și parteneriatele. Dacă apar neplăceri de orice fel, este bine să se încreadă în ele și în destin, să nu încerce să repare ceea ce s-a rupt și să nu meargă împotriva curentului trasat de divinitate. Cu cât vor cere mai mult ajutor sferelor superioare cu atât vor fi mai protejate și mai îndrumate pe calea cea bună! Astfel, rugăciunea, meditația, momentele de singurătate în care instrospecteaza și reflectă la toate situațiile de viață prin care trec le vor fi revelatoare! 

Tranzitul lui Saturn le atrage atenția că trebuie să urmeze calea sincerității și a adevărului, să nu îi mintă pe alții, dar nici pe ele, să își asume responsabilitatea pentru ceea ce zic și pentru ceea ce află. Multe secrete pot ieși acum la suprafață, iar ele își pot modifica mult modul în care gândesc – vor fi mult mai raționale, mai pragmatice și mai mature! Vor avea mai multă forță de concentrare, dar vor trebui să dea și dovadă de mult profesionalism.  Şansele și oprtunităţile pot veni din zona comunicării – să scrie, să predea, să vorbească- actelor, a calculelor şi a  internetului. Pot face comerț, se pot deschide către străinătate şi pot  începe noi proiecte!

După  septembrie, marele benefic  zodiacului – Jupiter –   va intra în semnul Balanței de unde le  va face pe acestea mult mai vizibile, mult mai  doritoare de succes. Ele vor avea parte de şansă bună în  tot ceea ce întreprind, iar  aspectul benefic  avea loc  până în toamna  anului 2017!

 

Horoscopul anului Balanta 2016 3

Sănătate

Deoarece casa spiritualității le este activă, tot ceea ce vine din zona alternativă le va face bine în acest an. Acupunctură, tratamente naturiste, ceaiuri, licori, bioenergoterapie, terapie cu cristale sau vindecare la distanță sunt posibile tratamente. Este indicat să încerce aceste metode, să creadă cu adevărat că pot funcționa, să nu cerceteze de ce și cum și să nu caute logică în ceea ce li se întâmplă. Spațiul interior sufletesc se poate mari și vindeca, ca atare și corpul se va armoniza!

Este important ca Balanțele să își găsească și momente de tihnă și liniște, în care să stea singure și să se refacă. Nu au nevoie de agitație, de muncă multă sau de rutină, ci mai mult de activități care să le conducă către refacerea sufletului și a psihicului, aspecte pe care le-au neglijat sau care au avut de suferit în ultima perioadă! 

Atenție sporită se cere în deplasări sau în practicarea sporturilor, există un risc al accidentărilor de orice fel, în special până în luna septembrie!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *