Horoscop saptamanal Taur

Caracteristici generale ale zodiei Taur
Siguranţă, valori personale şi înrădăcinarea personalităţii sunt cuvintele cheie pentru nativii din zodia Taur.
Zodia Taur este o zodie predominant feminină, de Pământ care alege arta ca exprimare corporală şi senzorială, optând pentru nişte alegeri personale foarte raţionale şi trecute prin filtrul bunului simţ. Dată fiind planeta care guvernează această zodie – Venus, Taurul va alege întotdeauna eleganţa şi diplomaţia în acţiunile sale, în viaţa de zi cu zi.
Care este personalitatea Taurului?
Pe plan social Taurul este o fire foarte plăcută, fiind loial, afectiv şi stabil în relaţiile cu ceilalţi. Pentru ceilalţi acesta poate părea pasiv, cu o atitudine foarte delăsătoare, dar acestea sunt numai aparenţe, deoarece la primul impuls Taurul nu se dă în lături să arate ce este în stare. De asemenea, în această lentoare poate intra şi o falsă aparenţă de lenevie sau pasivitate, dar în realitate el are nevoie de timp pentru a duce la bun sfârşit munca pe care început-o şi cu siguranţă va fi foarte tenace, iar rezultatul unul plăcut. Nativului din zodia Taur, îi plac, astfel, lucrurile fine, armonia, eleganţa şi peisajele liniştite. Este mai degrabă o fire rezervată decât exuberantă.
Cum stă Taurul la capitolul sănătate?
Zodiei Taur îi sunt specifice zone ale corpului precum gâtul, amigdalele, laringele, coardele vocale, limba, partea superioară a esofagului, el fiind astfel, predispus către inflamaţii în oricare din aceste părţi enumerate. De asemenea, datorită obsesiei sale pentru starea materială şi îndestularea simţurilor, Taurul poate exagera uneori cu mâncărurile care îi fac plăcere şi trebuie mereu să se tempereze.
Un alt factor care poate afecta sănătatea Taurului este situaţia materială, nativul consumându-se foarte mult dacă nu simte că deţine controlul vieţii sale şi a situaţiei financiare.
Cum munceşte Taurul?
Nativul din zodia Taur tinde să fie un muncitor foarte stabil, dând dovadă de tenacitate şi simţ practic. Datorită comodităţii sale şi a pasivităţii, stări în care se complace adesea, Taurul nu are tendinţa de a fi deschis la informaţii noi sau de a se aventura în proiecte noi. Părţile bune ale acestui comportament este că printr-o bună organizare şi determinare, Taurul va avea întodeauna de câştigat, printr-un rezultat magnific, chiar dacă pe termen lung. În ceea ce priveşte coordonarea unui proiect Taurul poate fi un organizator foarte meticulos şi atent la toate detaliile. Frumuseţea zodiei Taur, însă, se află în faptul că în ciuda acestor tendinţe analitice, nativul are şi niste abilităţi artistice de invidiat. Poate lucra în orice meserie care necesită stabilitate, simţ practic şi bun gust, uneori şi în activităţi umanitare, filantropice sau religioase.
Cum iubeşte Taurul?
Datorită firii sale conservatoare şi stabile, inima Taurului poate fi foarte greu de cucerit, însă în momentul în care cineva îi intră în graţii poate fi sigur că va avea parte de armonie şi un comportament afectiv pe măsura strădaniei. Taurul tinde să contruiască relaţii lungi şi stabile, bazate pe fidelitate şi dragoste fructuoasă. De asemenea, datorită senzualităţii şi eleganţei rafinate de care dă dovadă Taurul poate exercita o mare atracţie către cei din jurul său, deşi el nu este deloc superficial, sub masca sa dură ascunzându-se o mare de sensibilitate.
Cu cine se potriveşte Taurul?
Pentru nativul din zodia Taurului este de preferat să se înconjoare de acele persoane care valorifică aceleaşi lucruri ca şi el în viaţă, adica bunul gust, stabilitatea şi eleganţa. Zodiile potrivite pentru Taur sunt cele de pământ: Capricorn, Taur şi Fecioară sau cele de apă: Rac, Scorpion şi Peşti.
În Zenivers puteţi citi horoscopul de săptămâna asta şi săptămâna viitoare pentru Taur, iar în curând şi cel zilnic şi lunar.