Horoscop pentru toate zodiile – Luna Plină în Capricorn 9 iulie, 2017

Vineri, 07.Iul.2017 00:00 Astrologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Iată care este climatul astral al acestei perioade:

Vineri, 7 iulie

Mercur  în Leu face aspect de sextil cu Venus în Gemeni, la gradul 2

Sâmbătă, 8 iulie

La 9:07 PM – Luna Plină în Capricorn, la gradul 17

Duminică, iulie

Soarele din Rac face opoziție cu Pluton în Capricorn, ambele la gradul 18

Precum vedem această Lună Plină este în conjuncție cu Pluton ceea ce o face să lumineze întocmai acea zona de structură și organizare a vieții noastre. Sistemul în care trăim necesită o profundă transformare, însă acest tip de schimbări se petrec în timp, nu peste noapte. Avem nevoie de timp, efort și trezirea conștiinței unei întregi generații.

Uitați-vă puțin la evenimentele din clasa politică. E un circ, da. La suprafață, Mercur în Leu face totul să pară extrem de teatral și hilar în același timp, însă, toate aceste lucruri se petrec pe un fond al necesității de schimbare, al necesității de a schimba tot ce nu ne mai servește, însă nu putem întoarce foaia și gata. Nu putem șterge totul cu buretele. Pluton din Capricorn scoate la suprafață toate mizeriile și nenorocirile care au avut loc în acest domeniu în ultimii ani. Nu se poate altfel. Rămâne să vedem cum se va sfârși totul și ce nuanțe va căpăta această situație după acest fenomen de Lună Plină în Capricorn.

Horoscop Luna Plină în Capricorn

*NB: Citește horoscopul pentru zodia ta dar și pentru zodia în care se află Ascendentul. Dacă nu-ți cunoști Ascendentul solicită o hartă natală și vei primi o interpretare completă din punct de vedere astrologic al destinului tău.

 • Berbec (Ascendent în Berbec)

Realizările pe care le-ai adus in cariera ta prind amploare o dată cu Luna Plină care se perfectează în Capricorn în 9 iulie.  Asta îti va trezi și mai mult apetitul pentru atingerea obiectivelor pe plan profesional, însă ține minte că nu este cazul să-ți asumi responsabilități care nu sunt ale tale. Încearcă să-ți dai seama care sunt propriile scopuri și care sunt cele impuse de societate. E un moment bun să-ți canalizezi energia către accederea unui nou nivel spiritual. Această Lună Nouă va aduce lumină asupra acelor sarcini pe care ți le-ai preluat și de care nu mai ai nevoie ca să evoluezi. Lasă în urmă tot ce nu-ți mai servește și ocupă-te strict de planurile tale personale.

 • Taur (Ascendent în Taur)

Fii creativ. Fii deschis.Lasă-ți mintea să creeze și să spargă tipare. Muncește din greu pentru ceea ce îți dorești să atingi și mai ales… spune da provocărilor. E  momentul să ieși din zona de confort și să-ți extinzi orizonturile, în primul rând la nivel mental și abia apoi material. Pentru ca planul financiar să crească, ai nevoie tu să crești întâi din punct de vedere spiritual. Cultivă abundența în tine și ea se va manifesta și în contul tău bancar. Mai mult decât atât – lasă lucrurile să curgă de la sine și nu încerca să controlezi totul. E posibil să simți cum de unele sarcini scapi involuntar iar pe altele trebuie să le lași tu să plece. Nu te mai încărca în mod inutil. Ai nevoie de timp pentru a gândi și mai ales pentru a medita la ce ai nevoie să întreprinzi în următoarea perioadă. Dacă ai avut niște zile în care ai muncit peste program, spune stop și ia-ți câteva zile libere. Munca va fi tot acolo și la întoarcerea ta.

 • Gemeni (Ascendent în Gemeni)

E o perioadă extrem de favorabilă Gemenilor. Au parte de niște zile în care se simt privilegiați, ocrotiți, binecuvantați de Dumnezeu și răsfățați cu cele mai bune lucruri pe care le are de oferit acest Univers. În următoarea lună Venus care intră acum în semnul lor îi va încuraja să se apropie și mai mult de oameni și să inițieze relații cât mai bogate din punct de vedere emoțional. Apropierea fizică și sufletească este motorul lor din această perioadă. Ritualurile și practicile spirituale (yoga, meditație, cristaloterapie) sunt de asemenea un mod bun pentru a se conecta cu Sinele lor interior. E nevoie așadar să-și asculte intuiția și să meargă către acele lucruri care le înaltă vibrația. Se vor simți excelent  în pielea lor!

 • Rac (Ascendent în Rac)

Chiar și cei mai spontani dintre noi se tem de schimbări. Pentru a ne detașa de confort și de sentimentul familiar e nevoie să depunem un efort semnificativ. Zodia ta este recunoscută pentru tendința de a se agăța de familie și de a sta ancorată în trecutul acesteia, de a visa la vremurile de  demult care erau așa de frumoase și liniștite în sânul familiei.  Însă ceea ce contează pentru tine în acest moment este să trăiești în prezent. Să conștientizezi care este acest prezent și ce ai nevoie să faci pentru a te simți împăcat cu tine însuți. Mai mult decât atât – dacă există probleme și tensiuni în familia ta, rezolvă și treci mai departe. Ai nevoie să dobândești o oareșcare independență.

 • Leu (Ascendent în Leu)

Transfomarea vine cu acele sarcini și munci pe care știi că ești nevoit să le faci. Indiferent de cât de greu este sau cât de mult timp îți va consuma. Satisfacția vine din faptul că ești conștient că dai tot ce ai mai bun. Să duci la îndeplinire acele lucruri și sarcini pe care le ai în prim plan și care este necesar să le faci acum va însemna o mare realizare pentru tine. Nu te mai gândi la planuri și obiective de viitor. Rezolvă ce e de rezolvat acum și totul se va așeza de la sine. Lună Plină din Capricorn te va recompensa pentru eforturile tale și îți va arăta clar că ești în mijlocul unei transformări spirituale plină de însemnătate pentru ființa ta. Mai mult decât atât – îți va arăta că toate drumurile care se închid acum, se închid pentru a-ți arăta noi și noi cărări. Nu le ocoli!

 • Fecioară (Ascendent în Fecioară)

Arta și munca înnobilează! Ne ajută să ne creăm sisteme noi de gândire. Ne ajută să avem o respirație mai conștientă și să înțelegem acele laturi ale ființei noastre care au fost ceva mai ascunse până acum.  Ne ajută să rezolvăm mai ușor problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Ne ajută să ne construim un viitor. Luna Plină în Capricorn te invită să participi la construirea viitorului tău și la un plan nou de viață! Implică-te în proiecte creative, în proiecte care necesită o gândire abstractă și îți va fi mai ușor să înțelegi mesajele pe care Universul ți le transmite în momentul de față. Ai la dispoziție o mulțime de oportunități. Inspiră-te din ele și fructifică-le așa cum poți!

 • Balanță (Ascendent în Balanță)

Tot ceea ce se întâmplă în momentul de față te îndeamnă să-ți folosești cele mai bune instrumente pe care le ai la îndemână pentru a-ți atinge scopurile. Pentru a arăta lumii care este adevărata ta capacitate ar fi de dorit să te folosești de emoțiile și stările pe care le resimți pentru a-ți hrăni ambițiile. Folosește-te de ce ai acumulat până acum pentru a-ți contura planurile de viitor. Rănile și lecțiile trecutului să-ți folosească drept fundament pentru lucrurile mărețe pe care vrei să le înfăptuiești de acum încolo. Trage învățăminte și încearcă să te implici cât mai activ în evenimentele care au loc pe plan personal și profesional. Vei vedea că lucrurile vor intra pe un făgaș normal și chiar favorabil pentru creșterea și dezvoltarea ta personală.

 • Scorpion (Ascendent în Scorpion)

Programul, rutina, condițiile și lucrurile pe care trebuie să le faci zi de zi îți umple timpul și a venit momentul să preiei controlul asupra prezentului. Dacă ai o perioadă ocupată sau o perioadă în care simți că ești supra-solicitat din toate părțile, ar fi de dorit să ai și tu un cuvânt de spus asupra modului în care îți petreci timpul. Nu-i lăsa pe alții să decidă. Umple-ți programul cu tot felul de activități plăcute ție, menite să te relaxeze și să te țină activ și vei anula tot restul sarcinilor care te țin pe loc, care te plictisesc și care nu te lasă să evoluezi. Nu e cazul să fii prizonier unui sistem care nu funcționează. Fii creativ. Formează-ți propria structură și organizează-te așa cum îți dorești tu!

 • Săgetător (Ascendent în Săgetător)

Luna Plină din Capricorn, în 9 iulie te învață să-ți utilizezi într-un mod inteligent și eficient resursele. Aduce lumină într-o zonă a vieții tale, mai exact în cea profesională acolo unde se vede că ai depus efort și te-ai implicat în mod constant în activități supra-solicitante. E vremea să culegi roadele eforturilor tale. E vremea să conștientizezi importanța și statutul pe care îl ai în cadrul echipei în care te-ai integrat de ceva vreme încoace. Ce este și mai interesant este că acest fenomen te face să vrei mai mult, să atingi culmi și mai înalte. Nu te mulțumești cu puțin și decizi să te implici și mai mult în obiectivele pe care le ai de îndeplinit în cariera ta. Nu e cazul totuși să-ți dispersezi atenția în mii de direcții. Încearcă să prioritizezi și să-ți dai seama ce este important pentru tine.

 • Capricorn (Ascendent în Capricorn)

Lună Plină care se formează în semnul tău îți oferă oportunități extrem de valoroase și mai ales ambiția să le urmărești și să le transformi în obiective și scopuri personale. Așadar, e un moment bun să te încarci cu energie pe care să o transformi în muncă și rezultate viabile pentru statutul tău profesional din prezent. Folosește așadar de influențele fenomenului din prezent pentru a aduce totul în favoarea ta. Du-te mai devreme la muncă, depune tot efortul și randamentul de care ești capabil.  Cu siguranță, acțiunile tale nu vor rămâne neobservate și mai ales – vor fi recompensate cu vârf și îndesat cât de curând!

 • Vărsător (Ascendent în Vărsător)

Cunoașterea și acumularea experiențelor nu se măsoară în nimic, iar ceea ce învățăm de-a lungul vieții nu ne poate lua nimeni, niciodată. Câteodată viața ne oferă lecții care sunt mai ușor de digerat, iar alteori mai greu de îngurgitat. Important este să nu uităm că oricum ar fi din orice situație avem ceva de învățat și indiferent cât de semnificativă sau nu pare acea experiență, cu siguranță ea va avea un aport la întreg destinul nostru. Cam asta se întâmplă și în sectorul tău în momentul de față. Fiecare eveniment care are loc e menit să structureze și să creeze un sistem care să te ajute în călătoria ta de-acum încolo. Nu ignora nici un semn, nici o oportunitate care vine spre tine și încearcă să integrezi totul într-o frumoasă imagine de ansamblu.

 • Pești (Ascendent în Pești)

Cu toții avem dorința de a ne înconjura de oameni dragi nouă. Cu toții avem dorința de a fi înțeleși ai de un grup de oameni care să ne fie prieteni și să umple acele goluri pe care le-au lăsat cei din familia noastră. Mai bine zis, cu toții avem momente în care simțim că ne este imposibil să ne integrăm într-un anumit grup sau într-o conjunctură. Poate e momentul să te gândești în primul rând la tine și abia apoi la ceilalți. Nu e cazul să le faci lor pe plac, încearcă să te pui pe primul loc și să te mulțumești pe tine mai întâi și atunci vei vedea cum vin ei către tine și fac tot posibilul să te atragă în cercul lor. Până atunci e de preferat să grădinărești la tine în curte cum s-ar spune.

Astrolog, Nicoleta Diaconeasa

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *