esteto.ro

Exerciţiu de recuperare a autocontrolului prin meditaţie

Joi, 08.Oct.2015 18:06 Meditatie Lasă un răspuns 1 vizualizari

De o vreme, aud tot mai des oamenii plângându-se că nu mai aud bine. Tot mai mulţi oameni se plâng de dureri de cap majore, de ameţeli, de stări de anxietate. E ca şi cum ai avea ceva de făcut şi nu ai făcut încă. Problema este că nu ştii cam ce ai mai avea de făcut. Toţi oamenii au aflat că au cel puţin o karmă de rezolvat pe lumea aceasta; mulţi şi-au făcut astrograma karmică şi au reuşit în mare să-şi facă bilanţul. Cam ce aveau de îndeplinit în program şi ce cred ei că au îndeplinit.

Fiecare dintre noi trebuie să facă pace cu datoriile karmice pe care le are de îndeplinit

Exerciţiu de recuperare a autocontrolului prin meditaţie 2

Din studiile mele asupra oamenilor (chiar prin aceste astrograme karmice) am ajuns la concluzia că în aceste momente tulburi, marea majoritate a oamenilor au senzaţia că trăiesc într-o curbă temporală. Adevărul nu este departe. Au o problemă, un necaz. Fac tot ceea ce ţine de ei să o rezolve şi când au senzaţia că au rezolvat problema, constată că sunt de fapt în acelaşi punct, ca atunci când au constatat că există acea problemă. Acest fapt are darul de a ne ţine în loc, de parcă nimic nu se mai poate face, de parcă nu ar mai exista şi alte probleme. Eu vă spun că mai există o soluţie. Dacă tot nu mai putem să ne rezolvăm problemele materiale, măcar pe cele de suflet să ni le rezolvăm. De aceea vă propun pentru recuperarea cunoaşterii ancestrale, ceea ce propun tuturor celor cărora le-am executat astrograma karmică.

Cum ne putem rezolva problemele mai uşor?

Exerciţiu de recuperare a autocontrolului prin meditaţie 3Pentru a vă recăpăta puterile, cred că este cazul să vă aşezaţi confortabil şi să vă rugaţi îngerii păzitori să vă ajute să vă cercetaţi spiritul. Începeţi cu o rugăciune către Tatăl Ceresc pe care o cunoaşteţi foarte bine şi încercaţi să o repetaţi de mai multe ori cu ochii închişi.

Concentraţi-vă spre ochiul sufletului, spre chakra din mijlocul frunţii, de deasupra nasului. Încercaţi să vizualizaţi lumina din interiorul dumneavoastră.

S-ar putea să adormiţi, s-ar putea să nu puteţi din prima încercare. Dar când veţi reuşi, o să fiţi un om fericit căci veţi auzi, vedea şi afla lucruri foarte interesante şi mai ales foarte frumoase. Dacă nu reuşiţi să vedeţi lumina din interior, încercaţi să o vizualizaţi măcar pe cea care vă vine de la Soare, aşa ca o rază galben aurie. Imaginaţi-vă această rază cu ochii închişi. Dacă aţi reuşit să o vedeţi, întâi plimbaţi-o prin tot corpul. Sigur o să vă ajute din punct de vedere al sănătăţii trupeşti. Cred că de aceea nu auziţi bine câteodată, nu din neatenţie, ci datorită faptului că îngerii dumneavoastră păzitori se chinuie să vă atragă atenţia spre ei. Încercaţi ce v-am sugerat, nu aveţi nimic de pierdut. Eu pot depune mărturie în faţa tuturor că este un fapt minunat. Este ca atunci când visezi ceva minunat, că zbori, de exemplu, numai că eşti treaz şi conştient de ceea ce faci.

Care dintre noi nu a zburat în vis, iar când s-a trezit nu a avut o stare de fericire interioară incomparabilă cu orice altă stare a noastră?

Acelaşi gen de fericire se obţine şi la aceste stări de transă. Tu vezi o o secvenţă de film pentru o fracţiune de secundă şi dacă trebuie să o prezinţi şi altora constaţi că poţi să umpli pagini întregi cu descrierile tale pline de amănunte nebănuite. Vă rog să încercaţi! Este minunat! Dacă nu vă iese, mai insistaţi! Timpul a sosit deja! Este momentul să vă faceţi un bilanţ al gândurilor, vorbelor şi faptelor voastre. Îngerii voştri păzitori şi alte entităţi benefice superioare vă vor ajuta. Se mai pot încă îndrepta unele mici greşeli sau vicii. Omul îşi poate îndrepta aceste mici greşeli doar cât este în materie, în propriul său trup, prin propria voinţă. Altfel se mai poate obţine iertarea păcatelor doar prin ruga celorlalţi. Adică a celor care te-au iubit atât de mult, încât să-şi aducă aminte de tine în timp şi să se roage pentru tine. Dar cine garantează că ei nu vor fi prinşi în diferite probleme ca şi noi acum?

Luiza Românul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *