azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Energiile simbolului Floarea Sufletului

Luni, 18.Ian.2016 17:55 Ritualuri si simboluri Lasă un răspuns 1 vizualizari

De multe ori întâlnim în viaţă anumite posibilităţi care ne pot schimba întreaga existenţă, dacă ştim să folosim o astfel de oportunitate. Se spune că simbolurile esoterice ne ajută să ne regenerăm energiile atunci când trecem prin situaţii mai neplăcute sau când o anumită boală tinde să ne afecteze.

Unul dintre cele mai benefice simboluri este  Floarea Sufletului

Energiile simbolului Floarea Sufletului

Un alt nume al ei este „Flacăra de trei ori răsucită”. Aşa după cum o puteţi vedea în fotografie ea este alcătuită din trei coloane, fiecare cu culoarea sa specifică: roşie, galbenă şi albastră. În plus are în spatele ei cele şapte culori ce echivalează cu cele şapte chakre. Este doar o coincidenţă că are cele trei culori ale steagului românesc? Nici vorbă. Să vedem ce înseamnă şi ce rol are această Floare a Sufletului, deoarece ea are conexiuni directe atât cu sufletul, cât şi cu inima omului.

Pentru a putea înţelege modalitatea în care acţionează Floarea Sufletului este necesar să explic despre rolul celor trei culori. Flacăra galben-aurie din centru reprezintă Principiul Divin care stă la baza tuturor lucrurilor din Univers. Ea mai are semnificaţia de Energie a Principiului Unic – Creatorul Dumnezeu. Flacăra albastră este echivalentul Mamei Divine şi a energiei Yin, care are funcţie pasivă de regenerare. În altă ordine de idei mai reprezintă şi Fiica/Fiul ca manifestare în planul materiei, adică simbolul Spiritului întrupat. A treia flacără, cea violet – roz, îndeplineşte rolul Tatălui şi echivalează cu energia Yang, care are funcţie activă şi constructivă. Dar mai are şi semnificaţia, într-o altă interpretare, a energiei Sfântului Duh cu care orice Fiu/Fiică – în calitate de Spirit creat, poate înfăptui anumite lucruri.

Cum acţionează simbolul Floarea Sufletului?

Toate cele trei flăcări se ridică şi se învârt în jurul lor, formând o triadă a EnergiilorEnergiile simbolului Floarea Sufletului 3 Creaţiei şi din acest punct de vedere Floarea Sufletului poate fi considerată o adevărată Fântână a Tinereţii, pentru că cei care ştiu să-i folosească cele trei energii, îşi pot asigura procesul de stopare a degradării corpului fizic.

Misterul ADN-ului

Aşa cum am spus cele trei flăcări se învârt în jurul lor, într-un dans al energiilor spirituale subtile. Se poate observa foarte uşor că ele alcătuiesc o direcţie similară cu şirurile de ADN, acestea având o structură spiralată. Numai că ştiinţa modernă arată spirala de ADN doar cu cele două părţi, una în jurul celeilalte. În mod cert ADN-ul mai deţine o a treia componentă, care trebuie să fie localizată la intersecţia „braţelor” moleculelor care se unesc prin legăturile lor. Acolo, în acel loc considerat central, la jumătatea distanţei dintre moleculele ADN-ului, se află misterul vieţii care atrage către el participarea celor două şiruri.

Oare ce secret se ascunde în partea de mijloc a spiralei ADN?

Nu cumva acolo se află chiar „bateria” care alimentează direct funcţiile ADN-ului şi ale ARN-ului? Şi atunci înseamnă că această ”baterie” vie este componenta care primeşte din planurile subcuantice ale Creatorului energia necesară transmutării corpului fizic.

Este foarte posibil ca Marii Maeştri spirituali ai omenirii să fi descoperit de milenii acest secret, devenind de-a dreptul nemuritori. De asemenea, putem considera din acest punct de vedere că Iisus cunoştea acest secret care i-a permis Învierea: „Şi oricine va crede în Mine (acest punct – „bateria”, dar şi Principiul Unic, Creatorul) va avea viaţa veşnică”.

Mahatma


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *