esteto.ro

Energiile simbolului Floarea Sufletului – II

Luni, 25.Ian.2016 14:12 Ritualuri si simboluri Lasă un răspuns 1 vizualizari

Fiinţa umană este un rezervor inepuizabil de energie, datorită Spiritului său. Cu toate acestea, de cele mai multe ori mentalul se încarcă cu prea multe energii negative sau parazite, ca procese rezultate în urma raţionamentelor speculative asupra lucrurilor. De aceea este necesar să curăţăm mentalul zilnic… În acest articol continuăm prezentarea acelor energii pe care Floarea Sufletului le emană. Este necesar să explicăm faptul că această Floare a Sufletului, aşa cum o vedeţi în fotografia alăturată, are în realitate o structură pur energetică, alcătuită din fluxuri ce se întrepătrund. Aceste fluxuri energetice circulă în toate direcţiile prin corpul uman, bineîneţeles dacă omul are un grad de puritate ridicat. În cazul celor cu aura încărcată cu energii parazite, Floarea Sufletului mai întâi curăţă câmpul energetic propriu, şi de abia apoi energizează aura.

Energiile simbolului Floarea Sufletului - II 2

Meditaţie cu Floarea Sufletului

Spuneam în numărul anterior al revistei că cele trei Flăcări ale Florii Sufletului reprezintă componentele divine ale Treimii în Unitate. Conform echivalenţei cu structura ADN-ului uman, flăcările albastră şi roz-violet au rolul energetic al celor două spirale ale ADN-ului, în timp ce flacăra aurie din mijloc îndeplineşte rolul de transportator de energie de la nivelul Creatorului către om şi invers. Să ne amintim acum că fraţii noştri din spaţiu, care supraveghează omenirea, spun că ne aflăm într-o perioadă în care ADN-ul omului suferă modificări, retrezindu-se de fapt. Există cărţi în care se discută despre modificările ADN, dar nu sunt redate acele informaţii care să explice unde este punctul în care trebuie să se acţioneze la nivelul ADN-ului, pentru a-l regenera pe şirurile sale energetice. Tocmai din această cauză redăm în cele ce urmează tehnica prin care vă puteţi retrezi treptat partea energetică a propriului ADN.

Priviţi Floarea Sufletului, şi alegeţi pentru început flacăra roz-violet, care este energia Yang şi echivalează cu partea masculină interioară, indiferent că sunteţi femeie sau bărbat. Flacăra roz-violet este Bărbatul Spiritual din voi. Apoi alegeţi flacăra albastră care este Femeia Spirituală din voi, fiind partea energetică Yin. Deci în interior sunteţi compleţi ca structură, dar încă incompleţi ca manifestare a celor două jumătăţi. Meditaţi asupra celor două flăcări, pe rând, câte 10 minute, apoi priviţi flacăra aurie din centru, care îl reprezintă pe Creator. Odată fixaţi pe această a treia flacără centrală, veţi simţi o energie care curge prin fiinţa voastră şi vă modifică nivelele. Fiecare în parte va simţi în felul său, deoarece fiecare este unic aşa cum a fost creat.

Cum putem accesa poarta desăvârşirii?

Este necesar să înţelegeţi faptul că, în timp ce meditaţi, adică în timp ce priviţi pur şi Energiile simbolului Floarea Sufletului - II 3simplu Floarea Sufletului, atât Bărbatul Spiritual, cât şi Femeia Spirituală sunt activate. Puteţi simţi Tărie şi Blândeţe în acelaşi timp, Forţă şi Compasiune, dar şi o stare ca şi când Apa Divină se amestecă cu Focul Divin din voi înşivă. Această uniune a celor două energii fac să fie activată cea de-a treia, respectiv flacăra aurie. Aceasta constituie Poarta Desăvârşirii, ce permite, odată intrată în energia ei, accesul la o stare total aparte de A FI. Flacăra aurie permite arderea tuturor impurităţilor din aură, din organismul fizic, oferind posibilitatea eliberării de karmă, intrarea pe Dharma – Legea Iubirii necondiţionate, şi transformarea treptată a fiinţei către un nivel superior de existenţă. Floarea Sufletului permite stoparea uzurii corpului fizic, vârsta fiind oprită la acei ani pe care îi avem în momentul în care începem meditaţia pe acest simbol. Practic, dacă în fiecare zi medităm 15 minute pe Floarea Sufletului şi pe cele trei flăcări ale sale, procesul de îmbătrânire este stopat treptat, în cele din urmă Sinele nostru trezindu-se complet, odată cu retrezirea părţii energetice din ADN. Dacă flacăra roz-violet reprezintă Voinţa, cea albastră echivalează cu Decizia, acestea două alcătuind Liberul Arbitru. Cum în viaţa noastră de zi cu zi acţionează din interior mai mult Femeia Spirituală sau Bărbatul Spiritual, după caz, este logic faptul că una din cele două jumătăţi acţionează dezechilibrat. Echilibrându-le prin meditaţia pe Floarea Sufletului, aducem cele două flăcări la echilibru, în acest fel intrând în flacăra aurie – Poarta Desăvârşirii şi unindu-ne cu Voia lui Dumnezeu Creatorul. Este precum a spus Iisus: ”Fiţi voi, dar desăvârşiţi precum Tatăl vostru din Ceruri este”.

Mahatma


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *