Cum să te folosești de Fazele Lunii în favoarea ta

Duminică, 02.Iul.2017 11:54 Astrologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Rapoartele polițiștilor atestă că cele mai mari crime și atrocități sunt făcute atunci când este Lună Plină. De asemenea, medicii de la Camera de Gardă din Spitalele de Urgență spun că întotdeauna au de-a face cu mult mai mulți pacienți atunci când are loc un astfel de fenomen pe bolta cerească.

Mai mult – oamenii care lucrează cu animale jură că atitudinea și comportamentul lor este diferit. Unii oameni de știință atestă că efectul gravitațional al astrului pe care acesta îl are față de valurile mărilor și oceanelor se reflectă și asupra noastră și dacă e să luăm în considerare faptul că suntem 70% apă, asta ne pune pe gânduri.

Ei bine, dacă Luna Plină are asemenea efecte asupra noastră, ce se întâmplă cu restul fazelor lunii?

Cum să te folosești de Fazele Lunii în avantajul tău?

Cum să te folosești de Fazele Lunii în favoarea ta

  • Luna Nouă

Pe timp de Lună Nouă este un interval perfect pentru noi începuturi. Dacă ai de gând să începi un proiect nou sau să faci anumite schimbări, Luna Nouă este cel mai propice interval pentru a face planuri și pentru a-ți seta intenții noi.

Energia acestei Luni aduce optimism și revitalizare la nivel fizic și mental. Ne oferă un start bun în acțiunile noastre și amplifică totul la scară largă. Lucrurile pot evolua mult mai rapid decât ne așteptăm. De asemenea, este propice și relațiilor noi așa că primele întâlniri și primele săruturi au mari șanse de a se transforma într-o dragoste ca-n povești.

Cum să te folosești de Fazele Lunii în favoarea ta 2

  • Luna în creștere

Pe măsură ce Luna este în creștere energia ei începe să ne infuențeze procesele de transformare și planurile pe care le avem pe termen lung. Dacă ai de gând să te înscrii la niște cursuri, sau lucrezi din greu pentru a obține o promovare la locul de muncă, folosește-te de acest interval care îți va oferi rezistență psihică și fizică și te va umple de energie pe măsură ce scopul tău este mai aproape și mai ușor de atins.

De asemenea, artiștii și cei care lucrează în domenii de creativitate  ar trebui să se folosească de acest interval deoarece aduce cu sine multă creativitate. Dacă  lucrezi la un proiect care te solicită destul de mult din punct de vedere creativ, vei vedea că atunci când Luna este în creștere, lucrurile merg mult mai ușor.

PENZANCE, ENGLAND - DECEMBER 13:  Clouds clear to allow a view of the final full moon of the year, a so-called 'Cold Moon', as it appears behind lights illuminating Penzance seafront on December 13, 2016 in Cornwall, England. The last full moon of the year was also the final supermoon of 2016. The natural phenomenon occurs when the perigee (closest approach by the Moon to Earth) coincides with it being full (completely illuminated by the Sun).  (Photo by Matt Cardy/Getty Images)

  • Luna Plină

Contrar credințelor populare Luna Plină nu este o lună malițioasă! Nu ne face să o luăm razna și nici să ne implicăm în activități periculoase! Energiile Lunii pline țin de intensitate și abundență – ele ne arată pur și simplu că putem merge până în pânzele albe și ne face să ne auto-depășim propriile limite. Determinarea și atitudinea de om „pus pe treaba” sunt mai accentuate decât în oricare timp al lunii.

Dacă oamenii nu sunt pregătiți pentru asta sau dacă nu-și canalizează această energie într-un mod pozitiv, atunci da, o pot folosi într-un sens negativ și tocmai de aceea spitalele și oamenii legii atestă că au loc atâtea nenorociri atunci când este Lună Plină.

Ca să ne asigurăm că ne folosim de energia Lunii Pline în avantajul nostru e de preferat să ne facem niște planuri care să ne permită să ne detensionăm – să facem curățenie în toată casa, sau să ne implicăm într-un antrenament mai puternic din punct de vedere sportiv. În niciun caz nu e indicat să ne implicăm în discuții contradictorii sau să lăsăm furia din noi să iasă la suprafață necontrolat.

Cum să te folosești de Fazele Lunii în favoarea ta 4

  • Luna în descreștere

Pe măsură ce Luna descrește și pare că devine din ce în ce mai mică în fiecare noapte, energiile ei ne ajută acum să ne detașăm de anumite stări/sentimente și să dăm uitării ceea ce ne-a făcut rău.  E un interval bun să scăpăm de orice care nu ne mai servește – să ne debarasăm, să ne ușurăm sufletul. Putem lucra la alimentația noastră și la detașarea de obiceiuri nocive pe acest plan sau chiar la comportamentul nostru și la sisteme de gândire negativă. Să le lăsăm pe toate în trecut.

Acum e bine să avem o discuție sinceră și deschisă cu o persoană dragă, să spunem tot ce avem suflet și tot ce am ținut în noi atâta timp. Exprimă-ți sentimentele și clarifică situația cu el/ea. Dacă lucrurile nu se concretizează într-un sens bun, atunci poate că cea mai bună soluție este să lași acea persoană să plece din viața ta. Este o perioadă în care relațiile nocive se termină sau prieteniile slabe iau sfârșit. Plângi dacă simți nevoia, exprimă-te în orice mod care te ajută să te eliberezi.

Cum să te folosești de Fazele Lunii în favoarea ta 5

  • Luna Neagră

Atunci când Luna nu este vizibilă pe cer se cheamă că avem o noapte cu Lună Neagră. Această perioadă este cel mai bine să o folosim pentru odihnă și reîncăcarea bateriilor. Dacă te-ai suprasolicitat la muncă e în regulă acum să planifici o zi în care să te răsfeți. Să petreci timp tu cu tine.

Meditează. E un timp pentru a sta în liniște și pentru a contempla la problemele sau grijile care ți-au inundat mintea și sufletul în ultima vreme. Nopțile cu Lună Neagră te vor ajuta să scoți la suprafață aceste lucruri și să le rezolvi mai ușor.

Fii conectat la energia Universului!

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *