dehaine.ro

Cum să detectezi energia negativă din casă, folosind un pahar cu apă

Sâmbătă, 18.Mar.2017 16:17 Ritualuri si simboluri, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Există multe tehnici care te pot ajuta să detectezi energia negativă din casa ta. Tehnica pe care v-o prezint este cea mai simplă metodă de a vă elibera casa de energii negative și de  păstra armonia în familie.

În casa fiecăruia dintre noi există anumite energii. Casa este spațiul care adună energia fiecăruia dintre noi. Sentimentele, gândurile și emoțiile emit un anumit tip de energie, dar pe de altă parte atrag și mai multă energie, care poate să nu fie neapărat pozitivă.

Membrii familiei, vecinii sau musafirii pot aduce energie negativă în casă, lucru care ne poate afecta starea de dispoziție și bunăstarea noastră. Rămășițele acestor energii pot apărea ca rezultat al emoțiilor negative, al gândurilor, stresului, tot ceea ce ai experimentat în acel spațiu.

Trebuie să  te gândești orice se întâmplă în jurul tău, în mediul în care trăiești se absoarbe în mobilă, pereți, covoare, tavan și orice alte obiecte. Casa este ca un burete!

De cele mai multe ori, energiile negative se acumulează în colțuri sau zone mai adăpostite. Dacă ai trăit un eveniment neplăcut de curând, ți-a fost frică sau ai fost trist/ă,te-ai certat cu  cineva, trebuie neapărat să cureți spațiul!

Cum îți purifici casa?

Odată intrate în casa ta, energiile negative îți afectează toată viața. Îți pot afecta bugetul, pot rupe relațiile familiale, pot distruge armonia  căminului tău. Din cauza asta te vei simți stresat, neliniștit, nervos, pe scurt nu vei mai fi tu. Cu toate acestea simptomele nu le vei vedea imediat, de aceea este important să detectezi energia negativă.

Înainte de a începe, este bine să știi totuși, motivul discordiei pentru că poate să nu fie vorba de energie negativă. Dacă totuși nu ai descoperit cauza, poți încerca următorul truc pentru a detecta energia negativă:

  • Ia un pahar transparent și pune sare în el, în așa fel încât să acopere doar 1/3 din pahar;
  • Peste sare pune 1/3 apă și 1/3 oțet
  • Du paharul în camera în care crezi că energia negativă vibrează mai puternic.

Lasă paharul în camera respectivă, într-un loc adăpostit pentru  întreagă zi, dar ai grijă să nu umble nimeni la el. După 24 de ore, examinează paharul. Dacă este așa cum l-ai lăsat atunci nu există vibrații negative în acea cameră, dar poți încerca în altă cameră și vezi ce se întâmplă.

Dacă paharul este pătat sau conținutul face ”bule”, deci clar nu este cum l-ai lăsat, atunci poți repeta procedura până când paharul o să fie intact.

Trebuie să ții minte că tot amestecul din pahar îl vei arunca la toaletă, vei trage apa, eliberând astfel casa de energiile negative!

Dacă ți se pare că mai există reminiscențe ale energiei negative poți repeta procedura, după fiecare 24 de ore însă, vei arunca conținutul și vei pregăti altul până când paharul va fi așa cum l-ai pus tu. 

Eu am reușit să-mi purific astfel casa de energia negativă, aștept și de la tine același lucru. O să vezi, energia  casei tale o să se schimbe și o să fii mult mai liniștit și împăcat/ă tu cu tine, și cu  CASA TA!

Alexandra Dănciulescu


2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *