arleto.ro

Cum putem beneficia de pe urma apei şi a energiei ei terapeutice?

Miercuri, 08.Iul.2015 15:47 Terapii complementare si Alternative Lasă un răspuns 1 vizualizari

Continuăm să prezentăm modalităţile prin care noi putem să realizăm efectiv o simbioză cu natura şi cu minunatele sale energii. O asemenea terapie este una dintre cele mai eficiente, deoarece ne oferă posibilitatea de a simţi propriul Sine.

Iată că vom descrie în alt mod tehnica de readaptare la elementele naturii, aşa cum procedau magii din vechime care erau capabili să comunice cu energiile pe care natura le vehiculează. Sperăm că în acest fel vă vom ajuta să regăsiţi drumul către voi înşivă şi să vă bucuraţi din nou de splendoarea vieţii.

Cum putem beneficia de pe urma apei si a energiei ei terapeutice

Ce legătură există între mentalul nostru şi energia unui lac?

De foarte multe ori aţi trecut pe lângă un lac din zona în care locuiţi sau aflat la câţiva kilometri distanţă, fără să acordaţi prea mare importanţă apei de acolo. Chiar dacă aţi privit apa acelui lac, nu aţi făcut mare lucru pentru că nu ştiaţi anumite secrete. Acum însă le veţi afla. Trebuie să ştiţi că apa, aşa cum s-a demonstrat în ultimii ani, posedă o anumită inteligenţă care înmagazinează o cantitate foarte mare de informaţie. Ca urmare, apa lacurilor naturale existente constituie adevărate rezervoare de energii eterice, ce realizează schimburi energetice majore cu straturile eterice aflate la nivelul atmosferei planetei.

Ce se poate întîmpla atunci când contemplăm apa lacului? Reţineţi, am spus contemplăm. Ştiinţa Iniţiatică spune foarte clar că apa se comportă precum o lentilă magică, făcând legătura cu nivelele spirituale ale vieţii şi cu alte lumi. Dacă ne aşezăm pe marginea unui lac şi vom contempla apa, vom constata că indiferent cât de încărcaţi suntem de stres, la un moment dat, după nici cinci minute intrăm într-o altă stare. Aceasta ne pregăteşte pentru contactul cu alte lumi şi dimensiuni. Energia minţii noastre intră în contact cu etericul emis de apă şi astfel mentalul se curăţă rapid de stressul acumulat.

Ce exerciţii terapeutice putem practica în contact cu apa?Cum putem beneficia de pe urma apei si a energiei ei terapeutice 3

O asemenea formă de terapie combate cu succes multe aspecte care ne pot afecta sănătatea. Practicaţi următorul exerciţiu cu valoare terapeutică, pentru a elimina toate tensiunile din corpul fizic, pentru a vă curăţa mentalul şi astfel vă veţi împrospăta şi conştiinţa, şi energia psihică.

În ziua când vă duceţi la o plimbare pe lângă lac, opriţi-vă undeva pe marginea lui, într-un loc pe care să-l simţiţi că vi se potriveşte. Aşezaţi-vă acolo şi priviţi suprafaţa apei, aşa cum unduieşte ea. Gândiţi-vă la energia ei, la modalitatea cum unduieşte şi fixaţi privirea pe un punct de pe apă, oricare ar fi el. Rămâneţi astfel cu privirea ca şi când aţi privi prin apă, dincolo de ea, într-un punct imaginar, dar totuşi conştienţi că priviţi apa. Veţi percepe la un moment dat că parcă nu mai sunteţi voi, ci o cu totul altă persoană, eliberată de orice griji şi tensiuni.

Contemplaţi apa cu bucurie, pentru că vă oferă energia sa chiar şi dacă o priviţi doar. Apoi apropiaţi-vă uşor de malul apei şi introduceţi mâna stângă sau ambele, dacă preferaţi aşa, în apă până puţin deasupra încheieturii palmei. În timp ce ţineţi maâinile în apa lacului, contemplaţi-o cu ochii şi lăsaţi toată mintea liberă, fiind atenţi doar la palme şi degete. Prin ele apa vă dă energie şi informaţie, intrând în contact simbiotic cu aura voastră şi îndeosebi cu corpul astral. Asta se ȋntȃmplă deoarece atât apa, cât şi corpul astral rezonează între ele fiind energii de tip Yin. Practicaţi o dată sau de două ori pe săptămână contactul cu lacul, ori dacă nu aveţi timp, folosiţi seara acasă câţiva litri de apă – ATENŢIE – de la ghiuveta de la baie. Veţi observa că sănătatea voastră se îmbunătăţeşte în mod miraculos.

Mahatma


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *