esteto.ro

Cum ne influenţează poziţia Nodurilor Lunare la naştere alimentaţia ?

Luni, 12.Oct.2015 15:36 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Oamenii de obicei tind să consume o varietate bogată de alimente, chiar şi dintre acelea care nu le sunt favorabile sănătăţii. Sunt foarte multe cazuri în care persoane ce au diferite probleme de sănătate consumă alimente care le fac rău, şi asta doar pentru că le este poftă şi nu se pot abţine. Mai există persoane care deşi nu au probleme mari de sănătate, nu tolerează anumite alimente care le provoacă de exemplu hiperaciditate în stomac.

Cum ne influenteaza alimentatia pozitia Nodurilor Lunare la nastere? 2

Care este modalitatea optimă de a ne hrăni fără să avem probleme de sănătate?

În articolul din numărul trecut aţi citit despre legătura dintre Nodul Lunar Sud, corpul mental şi modul în care consumăm alimentele, în funcţie de plasarea Nodului Sud la momentul naşterii. Aceste explicaţii referitoare la Nodul Sud arată cu ce fel de energie mentală venim la întrupare, şi ce tipuri de alimente este necesar să asimilăm pentru ca mentalul să aibă randament, şi astfel intelectul nostru să acumuleze toate cunoştiinţele necesare îndeplinirii scopului vieţii indicat prin Nodul Lunar Nord. Acesta are legătură cu ceea ce avem de îndeplinit în actuala existenţă, şi reprezintă energia psihică şi spirituală pe care o avem la dispoziţie pentru a reuşi să realizăm la modul practic menirea pentru care am venit pe Pământ.

Cum ne influenteaza alimentatia pozitia Nodurilor Lunare la nastere? 3Spre deosebire de Nodul Sud care mai arată încărcătura karmică cu care venim în această viaţă, respectiv datoriile pe care le avem faţă de noi înşine şi faţă de cei din jurul nostru, Nodul Nord ne arată ce anume avem de îndeplinit la nivelul sufletului şi spiritului nostru, pentru că în cele din urmă sufletul şi spiritul sunt cele care se întrupează când ne naştem. Din acest punct de vedere este evident faptul că deşi toţi oamenii sunt egali în faţa lui Dumnezeu, nu sunt egali între ei deoarece datorită Liberului Arbitru fiecare alege să evolueze mai lent sau mai repede, ori pot înţelege mai greu sau mai uşor anumite lucruri lumeşti sau spirituale. Ca urmare, poziţia Nodului Nord în semnele zodiacale la naştere arată în ce fel persoana evoluează. În plus, prin însăşi această poziţie a Nodului Nord este indicat tipul de hrană lumească şi spirituală – necesară sufletului, pe care persoana în cauză are nevoie să le asimileze pentru a înţelege partea spirituală a propriei existenţe şi deci pentru a evolua.

Cum trebue să ne alimentăm în funcţie de poziţiile Nodurilor Lunare?

Ca şi în articolul trecut, ne vom referi din nou la poziţiile Nodului Lunar Nord pentru a vedea în funcţie de cele trei nivele, tamas, rajas si sattva, ce anume alimente sunt necesare pentru ca energia psihică să aibă un nivel corespunzător, astfel încât nu doar corpul, ci şi celelalte structuri ale aurei să beneficieze de o evoluţie corespunzătoare. Dacă vă amintiţi spuneam că Nodul Lunar Nord are o semnificaţie similară cu funcţia lui Jupiter, deci putem spune că Nodul Nord arată menirea spirituală pe care o avem în actuala existenţă.

Plasat în semnele sattvice, respectiv:Gemeni – Săgetător şi Fecioară – Peşti – Nodul Nord arată că persoanele cu această poziţie la naştere trebuie să-şi însuşească o serie de cunoştiinţe spirituale pentru a le comunica mai departe – semnele Gemeni şi Fecioară, dar şi să realizeze o autocunoaştere eficientă; plasat în semnul Săgetător au menirea de a fi lideri de opinie spirituală prin puterea exemplului personal; plasat în semnul Peştilor arată că persoanele cu această poziţie au menirea de a-şi întări credinţa în forţele proprii şi în Dumnezeu, pentru a realiza lucruri bune pentru cei din jur învăţând lecţia sacrificiului. Nativii cu Nodul Nord plasat în aceste semne trebuie să consume alimente bogate în sulf şi vitaminele complexului B, care asigură în primul rând buna funcţionare psihică pe partea încrederii în forţele proprii.

Mahatma


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *