esteto.ro

Cum accesau egiptenii percepţiile celui de-al 3-lea ochi?

Marți, 03.Noi.2015 15:47 Meditatie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Civilizaţia noastră se mândreşte cu foarte multe realizări tehnologice, ceea ce arată destul de clar funcţia predominantă a mentalului în viaţa cotidiană a societăţii planetare. Trimitem sonde spaţiale către alte planete şi am miniaturizat atât de mult componentele electronice încât au ajuns la fel de subţiri ca firul de păr. Acesta este rodul activităţilor constructive ale minţii umane, ca efect al punerii în aplicare a imaginaţiei şi cercetării.

Cum accesau egiptenii perceptiile celui de-al 3-lea ochi? 2

Întreaga noastră tehnologie este strict Mentală

Tot ceea ce am construit noi pe planetă este produsul minţii, ori mintea lucrează cu modele conceptuale. Tocmai de aceea modul în care arată majoritatea clădirilor din lume demonstrează faptul că mintea umană, în epoca actuală, chiar dacă era limitată datorită aspectelor construcţiilor, a început să iasă din tiparele limitative şi aici mă refer de exemplu la concepte cu totul noi care îmbină ecologia cu formele mai apropiate de natură cum sunt cele ovale. Dar chiar şi aşa rămâne ideea faptului că tehnologia noastră este Mentală. Adică tot ceea ce construim şi producem – indiferent că e vorba de forme, aspecte, îmbinări şi funcţionalitate – poartă amprenta mentalului, respectiv a energiei care doar asamblează.

Cum rămâne cu sfera spirituală?

Ceea ce vreau eu să spun aici este că spre desoebire de acest aspect mental, tehnologia folosită de către alte civilizaţii,Cum accesau egiptenii perceptiile celui de-al 3-lea ochi? 3 fie de pe planeta noastră în trecut, fie de alte rase din lumi extraterestre, include şi componenta sufletească- spirituală. Pentru a înţelege diferenţa între cele două noţiuni putem spune simplu că tehnologia produsă de mental serveşte înţelegerii logicii şi rolului formei în mediul ambiant, pe când tehnologia psihică – adică a sufletului – serveşte înţelegerii rolului şi rostului energiilor ce pot fi simţite de către suflet.

Este evident că într-o lume cum este cea actuală nu putem vedea cu ochiul liber ce fel de influenţe emit clădirile construite cam la fel peste tot în lume. Dar cercetările ştiinţei moderne şi ale parapsihologiei au demonstrat că muchiile şi colţurile emit energii negative, ca să nu mai spunem de toate reţelele de cabluri electrice din pereţi şi de alte componente incluse în clădiri, care au un efect negativ asupra sănătăţii oamenilor. De aici se vede că în realitate mintea prin ceea ce produce ea ca şi concepte, transpuse apoi în exterior, este mai mult negativă decât pozitivă pentru viaţa oamenilor. Dacă am avea activată privirea subtilă prin intermediul celui de-al treilea ochi am avea posibilitatea de a observa în detaliu aceste energii negative emise de muchii şi colţuri şi ne-am schimba radical concepţiile.

Cum se foloseau egiptenii de percepţiile celui de-al 3-lea ochi?

Revenind la vechile civilizaţii care au existat pe Pământ, cum au fost şi egiptenii de exemplu, una dintre cele mai cunoscute culturi din arealul mediteranean, putem spune că deţineau cunoştiinţe ce le permiteau să îmbine proiectarea construcţiilor cu vederea subtilă. Altfel spus, preoţii egipteni erau asemenea sacerdoţilor noştri geto-daci, având dezvoltată clarvederea sau cum îi spunem noi astăzi al 3-lea ochi. Dacă aţi face o scurtă analiză a marii majorităţi a construcţiilor realizate de către vechii egipteni, veţi vedea că multe construcţii, printre care piramidele, au muchii şi colţuri realizate simetric după o geometrie sacră, care chiar prin forma lor au un specific aparte, anume acela că eventualele energii negative existente pe muchii se anulează reciproc odată ce se întâlnesc la vârfuri. Ca să nu mai vorbim şi despre faimosul efect de piramidă cauzat de înclinaţia celor patru feţe ale piramidei la 52 de grade. După cum puteţi observa în imagine ochiul respectiv are deasupra sa o linie curbată, iar dedesubt o altă linie ca o cârjă şi încă una mai mică aparent dreaptă.

Cum interpretăm Ochiul lui Horus?

Cum accesau egiptenii perceptiile celui de-al 3-lea ochi? 4Foarte multă lume asociază greşit ochiul din vârful piramidei de pe bancnota de 1 dolar cu „Ochiul lui Horus”, interpretarea fiind de altfel eronată din toate punctele de vedere.. Acest „Ochi al lui Horus” are o cu totul altă semnificaţie. Pentru a încifra eficient informaţiile de natură spirituală referitoare la capacităţile paranormale umane, preoţii egipteni au folosit o reprezentare foarte stilizată a creierului uman şi a funcţiilor spirituale asociate lui.

Astfel acest simbol poate fi descifrat în felul următor, mai ales dacă veţi analiza imaginea: irisul sau pupila ochiului este centrul capului – zonă energetică de contact cu dimensiunile subtile spirituale. Linia de contur a ochiului reprezintă acea cavitate interioară dintre creierul mare şi trunchiul cerebral. Acesta la rândul său este indicat de către linia scurtă verticală ce porneşte de sub ochi, în timp ce cealaltă linie asemănătoare cu o cârjă reprezintă ceea ce în medicină se numeşte medulla oblongata, care face legătura cu coloana vertebrală şi deci cu marea majoritate a funcţiilor organismului. Linia curbă de deasupra ochiului este echivalentul corpului calos, formaţiune aflată imediat sub creierul mare şi care îndeplineşte rolul de unire a funcţiilor emisferei stângi cu funcţiile emisferei drepte, atât subtil – spiritual, cât şi organic.

Corpul calos aşa cum era cunoscut de către preoţii egipteni este locul în care abstractul se întâlneşte cu concretul şi din această fuziune se naşte creativitatea, deoarece corpul calos este în realitate o aglomerare complexă de nervi ce îndeplinesc rolul de transpunere a abstractului în logic şi de înţelegerea cu ajutorul raţionamentelor a ceea ce este abstract.

Cum au reuşit să înţeleagă preoţii egipteni asemenea funcţii organice şi spirituale ale creierului uman?

Căci dacă ar fi disecat creierul nu era suficient, deoarece nu ar fi avut informaţia spirituală necesară raportată la rolul subtil al formaţiunilor cerebrale. Putem doar deduce faptul că cineva, poate din afara planetei, le-a oferit acest set de informaţii spirituale despre partea subtilă cerebrală, informaţii pe care le-au folosit apoi în şcolile lor de mistere spirituale. Şi dacă ne-am uita cu mai multă atenţie la hieroglifele lor străvechi poate am înţelege şi un alt limbaj, poate unul spiritual, care ne-ar oferi cheia către misterele lor de demult…

Meer Lyn


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *