azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Culorile zodiilor – combinaţiile potrivite în funcţie zodie şi Ascend...

Marți, 13.Oct.2015 15:04 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

După cum aţi citit în numărul anterior există mai multe corespondenţe între semnele zodiacale, Ascendent, caracter, temperament şi modul în care noi ne îmbrăcăm. Desigur, din cauza condiţiilor economice nu toată lumea se poate vestimenta în culorile adecvate, mai ales că există nuanţe şi modele foarte variate.

Culorile zodiilor - combinatiile potrivite in functie de zodie si Ascendent 2

Putem atrage situaţiile favorabile către noi dacă alegem culorile potrivite pentru propria persoană

Acest tip de abordare a lucrurilor constituie o terapie prin care nu doar lucrurile optime vin către noi, ci şi relaţiile noastre pot deveni mult mai bune decât de obicei. Spuneam în numărul trecut despre legătura dintre Nodurile Lunare cu caracterul şi temperamentul, iar acest aspect determină modalitatea în care abordăm culoarea şi croiala hainelor. Dacă unul dintre Nodurile Lunare este plasat în zodia de naştere, şi ne referim aici în mod special la Nodul Nord care indică destinul individului, atunci există posibilitatea ca energia de tip jupiterian specifică Nodului Nord să amelioreze foarte mult concepţia personală despre aspectul vestimentar. Cu alte cuvinte, dacă acest Nod Nord reprezintă destinul, respectiv modul în care ne îndeplinim rostul în această existenţă, atunci putem spune că prin legătura cu hainele personale ne ajută să ne îmbrăcăm astfel încât aproape de fiecare dată să avem succes în lucrurile pe care le facem. Şi aici e vorba de culori, iar un exemplu concret în acest sens poate fi de ajutor.

Combinaţii potrivite de culoare pentru un om cu funcţie de conducere

Dacă cineva ajunge într-un post de conducere important, care ar fi echivalentul unui director general, într-un concern important, şi ar fi născut în zodia Racului cu Ascendent în Vărsător, combinaţia lui vestimentară, pentru a avea succes la conducere, ar trebui să fie următoarea: cămaşă bleomarin cu sacou alb sau un bleomarin mai deschis, pantaloni albi (în cazul sacoului bleomarin sau pantaloni bleomarin în cazul unui sacou alb) – aceste culori aparţinând Racului, şi o cravată violet iuni care este culoarea Vărsătorului. Iar ca pantofi o culoare – coniac în ape sau negri. Să explicăm rolul acestei combinaţii. Deoarece într-un concern responsabilitatea este foarte mare, şi stresul este pe măsură, deoarece sunt atâtea elemente de care directorul respectiv trebuie să ţină seama, albul şi bleomarinul atrag în aura sa frecvenţe pasive şi paşnice, care îl fac să acţioneze cu luciditate, calm şi meticulozitate.

Culoarea violet a Vărsătorului – culoarea cravatei, îl ajută pe un asemenea om să-şi păstreze mentalul în alertă şi să fie creativ din punct de vedere al ideilor novatoare. Mai mult decât atât îi oferă posibilitatea de a păstra în jurul său o atmosferă suficient de curată din perspectiva mentală, căci se ştie că violetul ca şi culoare purifică mediul ambiant de energiile negative. Deci un asemenea director are toate şansele ca în jurul său să aibă oameni de încredere, deoarece nu oricine poate suporta frecvenţa culorii violet. Caracterul unui astfel de om este calm, îngăduitor, diplomat, accesibil, şi datorită albului prezent în vestimentaţie, poate atrage sinceritatea şi calitatea relaţiilor parteneriale pe care le poate gestiona. Acesta este doar un exemplu simplu, pentru că o analiză concretă se face analizând toate elementele horoscopului natal, ca să se vadă ce fel de vestimentaţie este adecvată profesiei şi modului în care omul respectiv se poartă şi reacţionează în mediul în care îşi exercită profesia.

Din nefericire majoritatea oamenilor, în multe domenii de activitate, se îmbracă fără gust sau la întâmplare, deşi mulţi lucrează în domenii în care se câştigă destul de bine. O să spuneţi că în privinţa unor astfel de indivizi, care oricum câştigă bani, nu mai contează cum se îmbracă, dar dacă le veţi cerceta viaţa personală, puteţi constata că deşi au succes în cariera profesională, în viaţa lor particulară de cele mai multe ori e un dezastru.

Nu este indicat să ignorăm culorile pentru că ele fac parte din viaţa noastră

Temperamentul şi caracterul depind deci de culorile zodiilor în care ne naştem şi în care avem Ascendentul, şi din tabelul din numărul trecut al revistei aţi putut vedea echivalenţa dintre zodii şi cele patru elemente: Foc, Apă, Aer şi Pământ. În funcţie de momentul şi ora naşterii, care ne oferă zodia şi Ascendentul, analizăm ce elemente dintre cele patru ne corespund şi vom încerca să le corelăm cu caracterul – modul de a fi şi cu temperamentul – modul în care reacţionăm.

Culorile zodiilor - combinatiile potrivite in functie de zodie si Ascendent 3De exemplu caracter de Aer cu temperament de Apă sau altă combinaţie în raport cu cele două zodii. Apoi ne uităm căruia dintre cele două elemente cosmice corespund, Yin sau Yang, pentru a observa în funcţie de aspectul dintre zodia de naştere şi cea a Ascendentului – sextil, trigon cuadratură sau opoziţie, ce fel de combinaţie realizează aceste două tipuri de energii. Pentru că în funcţie de aspectul predominant între zodia naşterii şi Ascendent se formează sau nu un liant între mental şi suflet, şi asta deoarece sufletul este o structură Yin, iar mentalul este o structură Yang. Din această perspectivă înţelegem imediat dacă destinul nostru, prin caracter, temperament şi culoare, se poate împlini relativ uşor sau mai greu. Despre asemenea aspecte vom discuta în numărul următor al revistei, când vom vedea în ce mod culoarea şi cele două forţe fundamentale Yin – Yang ne influenţează caracterul şi temperamentul.

Mahatma


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *