dehaine.ro

Culorile şi zodiile – care este rolul astrelor în preferinţele noastre vest...

Miercuri, 14.Oct.2015 15:10 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Trăim vremuri în care viaţa de zi cu zi a devenit un carusel de întâmplări care mai de care mai încâlcite  şi mai neaşteptate. De multe ori când plecăm de acasă  ne propunem una, şi când ajungem acolo unde avem  treabă, iese de obicei altceva. De unde şi proverbul:  ”Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”.  Dar de ce este oare aşa de cele mai multe ori?

Culorile si zodiile - care este rolul astrelor in preferintele noastre vestimentare? 2

Ce rol au  astrele în modul în  care noi ne vestimentăm?

Spuneam în  numerele trecute  ale revistei că este  important să vedem  care sunt culorile  zodiei de naştere şi a Ascendentului, deoarece ele ne  ajută să obţinem rezultate bune. Depinde dacă în  horoscopul de naştere există aspecte negative la Soare  – zodia de naştere şi la Ascendent care să influenţeze  felul nostru de a ne îmbrăca şi de a reacţiona faţă de  alte persoane care sunt îmbrăcate la rândul lor într-un  anumit fel.  V-aţi gândit vreodată că noi reacţionăn la modul  instinctiv şi inconştient faţă de celelalte persoane, indiferent  cine ar fi ele, care sunt îmbrăcate fiecare în  felul său? Ia gândiţi-vă, este cât se poate de adevărat! 

Ce rol au Conştientul si Subconştientul în frecvenţele noastre cromatice?

Interacţiunea dintre culorile hainelor noastre şi culorile  hainelor celorlalţi devine astfel un limbaj nonverbal  care poate stabili veritabile punţi de  comunicare, ori din contră poate stârni adevărate  reacţii temperamentale de respingere. Să luăm un exemplu  concret al influenţei astrelor asupra modului  în care hainele şi culorile lor ne ajută în exprimarea  caracterului şi temperamentului. Pentru asta vom lua  în calcul trei planete – Soarele –zodia naşterii, Luna  – corpul fizic şi Venus – esteticul hainelor. Să presupunem  că avem cazul  unui nativ Gemeni care are  Soarele în această zodie. Ca la  oricare din celelalte semne zodiacale,  există şi în viaţa unui asemenea nativ Gemeni  perioade când Luna şi Venus fac ambele o conjuncţie  peste Soarele natal. Desigur asta se întâmplă la perioade  destul de mari de timp. De asemenea mai  există perioade când Luna şi Venus realizează o  conjuncţie pe Ascendentul natal. Şi din aceste perspective  caracterul şi temperamentul nativului pot fi  influenţate benefic de schimbarea hainelor, ca modele  şi croială, dar şi din punct de vedere al culorilor  acestora.

Culorile si zodiile - care este rolul astrelor in preferintele noastre vestimentare? 3Evident ne  putem gândi că aceste  perioade pot fi importante  pentru individul în  cauză deoarece ar putea  constitui intervale de  timp în care destinul său  şi soarta, personalitatea  şi spiritualitatea sa, precum  şi caracterul şi temperamentul  sunt marcate  de schimbări benefice  ce pot îmbunătăţi mult  relaţiile unui asemenea nativ, determinând modificări  în plan socio-profesional.  La fel de important este de studiat mersul Lunii în  horoscopul natal, căci dacă avem într-o zi o întâlnire  importantă, este necesar să vedem ce aspecte fac  Luna şi Venus aflate în tranzit cu Soarele de la  naştere şi cu Soarele în tranzit, dar şi cu Ascendentul.  Pot fi situaţii în care Soarele în tranzit poate fi plasat  într-un semn zodiacal în care acţiunea sa nu este  chiar bună – cum sunt Balanţa şi Vărsătorul şi atunci  ne raportăm doar la Soarele de la momentul naşterii.  Dacă odată pe Lună astrul lunar trece peste Soarele  natal, dar şi peste Soarele în tranzit – adică al momentului  prezent, este necesar să vedem cum  funcţionează dintr-o asemenea perspectivă relaţia  Conştient, Soare – Subconştient, Lună. Şi asta  deoarece atât reacţiile Conştientului, cât şi ale  Subconştientului, atrag după ele frecvenţe cromatice  care ne ajută sau dimpotrivă ne pot bloca eforturile  pe durata unei zile sau a câtorva zile.

Când sunt conjuncte cele două  astre, şi aspectul durează aproximativ  o zi şi jumătate, putem purta  haine corespunzătoare culorilor  celor doi aştri, portocaliu deschis,  chiar o nuanţă pal, şi bleo închis,  ceea ce ne oferă un tonus foarte bun.  Dacă Soarele şi Luna se află în  cuadratură, trebuie analizat care  dintre cei doi aştri se află în poziţie  bună în semnul zodiacal respectiv, şi  care se află într-o poziţie negativă. Se  va purta o combinaţie bazată  pe culoarea astrului care se  află într-o poziţie bună în  semnul respectiv.

Exemplu:  Soare în Leu în cuadratură  cu Luna în Scorpion.  Soarele în Leu se  află în domiciliu, dar  Luna în semnul Scorpionului  se află în  cădere, deci o poziţie  negativă, şi ca urmare  se vor purta haine de culoare  portocaliu, eventual degradeuri în  nuanţe pal ale acestei culori (culoarea  piersicii de exemplu), fără  bleoul specific Lunii care  poate afecta negativ caracterul  şi temperamentul în  ziua respectivă. 

Mahatma


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *