arleto.ro

Consultatii Feng shui

Marți, 04.Aug.2015 15:33 Consultatii Lasă un răspuns 1 vizualizari

Semnificațiile Feng Shui

[dropcap]F[/dropcap]eng Shui înseamnă „vânt şi apă”, cele două elemente necesare pentru supraviețuirea noastră pe Pământ. Feng Shui-ul este o străveche artă chinezească , o știință complexă care studiază spațiul, timpul și modul în care energiile mediului înconjurător ne influențează sănătatea, armonia și prosperitatea. Feng Shui-ul Tradițional (Școală Stelelor Zburătoare) reprezintă studiul qi-ului (forță universală și unificatoare) și este metodă de echilibrare a ființei umane atât cu  energiile terestre, cât și cu cele celeste.

În ce constă consultația de Feng-shui?

Analiza de Feng-shui a unei locații presupune un proces complex, iar în cadrul acesteia sunt dedicate foarte multe resurse pentru a efectua o astfel de consultație.  Este necesară deplasarea la fața locului pentru ca analiza să fie relevantă şi măsurarea spațiului cu 2, 3 tipuri de busole speciale pentru a fi oferite sugestiile necesare. În urma  unei astfel de consultații veți beneficia de o mai bună armonizare a locului în care trăiți sau munciți. De asemenea, veți simți după efectuarea sugestiilor primite, că echilibrul locului se acordează la energiile pozitive ale dumneavoastră şi cum aura acelui loc va fi înseninată. Pe scurt, vă veți simți ca acasă!

Feng-shui sau armonizarea locului – la tine acasă

Feng-shui-ul este o artă străveche de origine chinezească, prin prisma căreia un  anumit loc populat de oameni sau de alte forme de viață, exprimă anumite energii care se pot afla în acord sau în dezacord cu qi-ul acestuia.

Oamenii fac de asemenea parte din această natură și nu trebuie să uite niciodată că și energiile lor influențează în mod negativ sau pozitiv qi-ul locului în care muncesc sau trăiesc. Vorba românească Omul sfințește locul a rezistat în mentalitatea poporului nostru atât de mult timp tocmai din cauza adevărului înrădăcinat în acest proverb. Din fericire, poporul chinez a reușit să răspândească peste hotare frumusețea acestei arte a naturii și să-i convingă și pe alții să o practice.

În România anului 2015 avem experți Feng-shui care oferă consultații la fața locului, analizează prin instrumente speciale, sănătatea locului în armonie cu oamenii care îl populează. În cadrul unei consultații de Feng-shui solicitantul beneficiază de o expertiză complexă a spațiului în cauză, din mai multe puncte de vedere: spiritual, în armonie cu natura, echilibrat cu energiile înconjurătoare și a contextului demografic.  Expertul Feng-shui Zenivers se va deplasa la fața locului, iar prin vasta sa experiență va da un verdict asupra sănătății spațiului analizat, cât și sugestii pentru îmbunătățirea armoniei în care se află locul cu vecinătatea înconjurătoare și cu oamenii care intră în contact direct cu acesta.

Consultația Feng-shui pentru casa ta se poate dovedi a fi foarte utilă pentru tine și mai ales pentru locul în care trăiești.  Vei simți cum toate energiile tale pozitive se vor acorda cu cele ale  locului, iar qi-ul tău va fi acum în perfectă armonie cu natura. Prețul se calculează în funcție de metrul pătrat.

Poți beneficia acum de o consultație de Feng-shui online prin intermediul sitelui Zenivers.ro!