dehaine.ro

Consultatii Astrologie

Marți, 16.Iun.2015 15:53 Consultatii Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce ce se ocupă astrologia?

[dropcap]A[/dropcap]strologia este una dintre cele mai vechi ştiinte greceşti care se ocupă cu studiul stelelor şi a mersului planetelor pe cer. Astrologii spun că mişcarea corpurilor cereşti, excesul sau lipsa lor de dinamism afectează destinul oamenilor pe Pământ. Astfel, de-a lungul timpului oamenii au ajuns să consulte astrologii şi să aibă încredere în cunoştințele lor, însă predicțiile merg mână în mână cu disponibilitatea omului şi gradul de încredere pe care îl oferă acestei ştiințe.

În ce constă consultația astrologică?

În cadrul unei consultații astrologice puteți beneficia de analiza şi interpretarea astrogramei natale, analiza unei compatibilități cu o altă zodie diferită față de a dvs, cât şi predicții pe o anumită periodă de timp. Abordarea astrologului va fi una complexă şi eficientă conform cerințelor dvs.

Destinul îți este scris în stele!

Astrologia a fost și este dintotdeauna un subiect controversat. Mulți o privesc ca pe o formă primitivă și superstițioasă de a avea control asupra anumitor evenimente, pe când alții nici nu o consideră demnă de luat în seamă și consideră că cei care care în zodii și horoscop se mint singuri. Adevărul este undeva la mijloc. Mitul conform căruia astrologia se ocupă cu ghicitul în stele este foarte răspândit, însă nu este și foarte corect. Astrologii sunt cei care prin expertiza și experiența lor în domeniu analizează anumite conjuncturi astrale pe care le oferă oamenilor ca potențiale evenimente în ceea ce ei numesc predicții astrale sau horoscop. 

De asemenea, tot ei se ocupă cu interpretarea astrogramelor natale, a compatibilităților dintre două sau mai multe zodii, numerologie, simboluri, planete și numeroase alte aspecte care țin de spațiul celest și care intră în contact cu destinul nostru.

Horoscopul și interpretarea predicțiilor astrale

Horoscopul face parte din acele interpretări astrale care sunt foarte răspândite în zilele noastre și la care toată lumea apelează la un moment dat sau altul, fie că are acces gratuit la ele, fie că alege să plătească o consultație de astrologie online. Adesea, din cauza așteptărilor pe care le au oamenii de la aceste predicții se nasc controversele.

Iată cum ar trebui privită problema. Astrologia este o știință străveche ce analizează mersul planetelor și modul în care acesta poate afecta demersul evenimentelor pe Pământ. Atenție! Am spus „€œpoate” tocmai pentru că astrologia nu se ocupă cu ghicitul în stele și nu oferă oamenilor certitudinea că ceea ce astrele prezic pentru o anumită zodie se va întâmpla automat în viața fiecărui nativ din zodia respectivă. Mersul planetelor și dinamismul constelațiilor nu fac altceva decât să releve potențialul evenimentelor, iar nativul, în funcție de contextul socio-cultural în care se află, va avea anumite alegeri de făcut. Deci, în ultimă instanță, destinul se află în mâinile noastre.

 Consultație de astrologie online

Zenivers oferă acum ocazia de a beneficia de o consultație de astrologie online celor care simt nevoia să apeleze la ajutorul astrelor pentru a face o alegere. Pentru aceste consultații nu este nevoie să vă deplasați, ci trebuie doar să completați formularul de mai jos. Dacă doriţi o consultaţie tête-a-tête cu specialistul, trebuie să menţionaţi asta în mesajul dvs. 

Consultaţiile sunt contra-cost. Pentru alte lămuriri, nu ezitaţi să ne cereţi mai multe detalii.