arleto.ro

Ce sunt Animalele-Spirit și cum îți influențează viața?

Vineri, 04.Noi.2016 14:13 Ezoterism, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Animalele-Spirit sunt entități binevoitoare al căror scop este să te îndrume, să te ajute și să te susțină în călătoria ta interioara și exterioară. Asemenea îngerilor, Animalele-Spirit apar ca forme de energie, sunt necondiționat alături de tine și răspund imediat chemării tale. Spre deosebire de îngeri, Animalele-Spirit se pot manifesta fizic, în realitatea tridimensională.

Ce poți face cu ajutorul Animalelor-Spirit?

 • Să lucrezi pe tiparele mentale care nu îți sunt benefice
 • Să te întărești în momentele grele
 • Să dobândești claritate în momentele de confuzie
 • Să iei decizia corectă pentru sufletul tău, atunci când te afli la răscruce de drumuri
 • Să îți crești anumite abilități: rezistența fizică, intuiția, ascultarea, observarea
 • Să îți întărești scutul energetic

Fiecare om are măcar un Animal-Spirit care îl guvernează. Acel Animal-Spirit stă alături de noi atâta vreme cât este necesar. Apoi va fi înlocuit de un altul sau mai multe. Prezența Animalelor-Spirit nu depinde neapărat de interacțiunea noastră cu animalele din planul fizic, dar dacă, spre exemplu, Animalul tău Spirit este condorul, și într-o zi ajungi să fii în preajma acestei păsări, energia Animalului tău Spirit se va activa sau se va amplifica.

Cu ce vin Animalele-Spirit la tine?

 • Energia Ursului este legată de curaj si de dulceața vieții. De asemenea, în momentele când te simți singur(ă), invocă energia lui pentru putere și claritate.
 • Vulpea vine să te învețe cum să observi și cum să fii invizibil față de dușmani. Ea îți arată comfortul propriei persoane, cum să treci cu grație prin situații dificile, și cum să asculți. Cu toate că vulpea în plan fizic este asociată cu șiretenia, în plan energetic, vibrația acestei entități este foarte ridicată.
 • Bufnița este simbolul înțelepciunii și al medicinei pământului. Ea te ajută să ajungi la înțelegerea divină, te învață despre polaritatea lumină-întuneric, și te ghidează prin subconștient.
 • Cerbul sau Căprioara simbolizează gentilețea. Ea este Animalul-Spirit al celor cu o minte prea analitică, al celor care tind să judece prea mult și să se închidă în ei.
 • Pantera neagră vine în sprijinul celor care nu și-au îmbrățișat încă potențialul. Ea cheamă la acceptarea instinctelor, însănătoșire fizică și conectarea profundă cu mediul natural.
 • Jaguarul invită la finețe și precizie. El este animalul celor puternici și umili, al lucrătorilor cu lumină si al celor care învață receptivitatea.
 • Broasca-țestoasă este animalul celor care se confruntă cu lipsa de răbdare. Acest Animal-Spirit te învață că timpul așează toate lucrurile, te învață moderația și facilitează accesul la diferite dimensiuni ale ființei.
 • Energia Iepurelui este benefică pentru cei care au nevoie să își acutizeze simțurile, pentru cei care nu experimentează comfortul, pentru cei care trăiesc în teamă și nu simt abundența. Invocă Iepurele pentru a-ți amplifica creativitatea și pentru fertilitate.
 • Insecta Călugăriță reprezintă un ghid divin pentru cei înclinați înspre cunoaștere de sine, deschiderea minții și decalcifierea glandei pineale.
 • Vulturul este energia eliberării, a forței și a demnității. Vulturul este Animalul tău Spirit atunci când te confrunți cu nesiguranță, neîncredere în tine, atunci când te simți pierdut și neputincios.

Conectează-te cu Animalul tău Spirit

Acestea sunt câteva dintre Animalele Spirit care vă susțin energetic necondiționat. Dacă nu ai intrat până acum în contact cu Animalul tău Spirit, sau dacă vrei să vezi dacă au mai poposit lângă tine și alte entități prietenoase, îți recomand următoarea vizualizare:

 ce-sunt-animalele-spirit-si-cum-iti-influenteaza-viata-2

 

Găsește un loc liniștit si retras. Alocă-ți măcar 15 minute. Pentru decorarea și purificarea spațiului ales, poți folosi un mănunchi de salvie albă, tămâie, un aromatizator cu uleiuri naturale de liliac, portocală sau lavandă, mantra OM, o rugăciune, sau orice altă metodă care îți surâde. Simpla intenție de purificare a spațiului, menținută 30 de secunde, este un instrument foarte puternic și eficient.

 

Îmbrăcat(ă) comod, așează-te într-o poziție simplă de meditație, cu mâinile odihnindu-se în poală. Respiră conștient, de la nivelul abdomenului, pentru câteva minute. Observă gândurile și nu le acorda atenție. Vizualizează, apoi, cum cobori un deal micuț și intri într-o pădure. În pădure te simți în siguranță. Te simți acasă. Imaginează-ți că te afli într-un luminiș, pe cale să fii întâmpinat de Animalul sau Animalele tale Spirit. Respiră și așteaptă în luminiș. Vei întâlni ghizii tăi spirituali. Întreabă-ți Animalul Spirit ce vrei să știi, conectează-te cu el, cere-i ceva sau mulțumește-i. După ce simți că ai terminat, ieși din pădure, urcă dealul și revino în spațiul tău.

 

Poți face exercițiul de vizualizare de câte ori vrei. Dacă nu reușești din prima, nu renunța. Ca orice alt lucru, vizualizările și conectările necesită exercițiu. Amintește-ți că Universul funcționează întotdeauna în beneficiul tău; Animalele-Spirit reprezintă doar o cale prin care Universul are grijă de tine.

Manuela Dumitrașcu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *