Ce spun astrele despre cum va conduce Donald Trump America?

Duminică, 13.Noi.2016 18:56 Astrologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Fără îndoială că Donald Trump a fost unul dintre cei mai neobișnuiți politicieni care au candidat vreodată la funcția de președinte al Americii. Rasismul, xenofobia, sexismul pe care nu s-a sfiit să le promoveze i-au determinat pe mulți să creadă că mandatul lui va fi unul terifiant – și nu puțini au fost aceia care l-au comparat cu Hitler.

Dar ce spun, pe scurt, astrele despre cum va conduce controversatul președinte America?

Donald Trump s-a născut pe 14 iunie 1946, la New York, ora 10:54 AM. Marte în conjuncție cu Ascendentul (Ascendentul lui Trump este în Leu) i-a conferit trăsăturile fundamentale, pentru care a devenit celebru: foarte puternic, curajos, bătăios și independent, simțind permanent dorința de a-și demonstra vitalitatea uluitoare. Ego-ul îi poate fi ușor jignit, dând naștere la ostilitate din partea sa. Alții pot reacționa agresiv la această ostilitate și așa se explică numeroșii și puternicii dușmani pe care Trump și-a făcut, de-a lungul vieții. Relațiile sale interumane, ca președinte, vor cunoaște mai multă armonie dacă el va dovedi o simpatie și o înțelegere crescute față de firile mai slabe.

  • Steaua fixă Regulus se află în conjuncție cu Marte și cu Ascendentul. Supranumită de astrologi ”mărețul rege al stelelor”, Regulus oferă nativilor o natură ambițioasă, dar și generoasă, dorința de a porunci, curaj și onestitate. Dar, pe lângă triumful asupra dușmanului, prezența acestei stele pe harta nașterii aduce cu ea și violență, necazuri și scandaluri – de care Trump a avut parte din plin. Marte în conjuncție cu Regulus aduce onoare, faimă și înalte onoruri militare – ca președinte, Trump va fi și comandantul suprem al armatei americane.
  • Soarele în sextil cu Marte oferă nativului o înfățișare tinerească și plină de vitalitate. Deși prezența lui Marte poate stimula agresivitatea nativului, cea a Soarelui aduce măreție și căldură, precum și capacitatea de a atenua conflictele.
  • Soarele în conjuncție cu Uranus exacerbează natura agresivă a lui Trump, dar în același timp îl face conștient de această natură. Dorința lui de a schimba sistemul e văzută de ceilalți ca o rebeliune juvenilă, dar viziunea lui superioară îi va convinge pe cei din jur că măsurile luate vor aduce mari beneficii umanității. Această conjuncție îl face pe Trump să fie dezinhibat și să spună lucrurilor pe nume, chiar și cu riscul de a încălca standardele politice. Totodată, îi conferă o viziune optimistă asupra viitorului și îl face să aibă convingeri progresiste, care ar putea fi traduse în inițiative capabile să-i șocheze, uneori, pe conservatorii care l-au votat.

Așadar, am putea asista la o schimbare radicală de perspectivă, față de atitudinea izolaționistă și xenofobă manifestată până acum.

  • Venus în conjuncție cu Saturn reflectă un caracter loial, credincios promisiunilor asumate. Ceea ce ar putea însemna că, în ciuda declarațiilor făcute în campania electorală, Trump va menține coerența NATO, apărând democrația oriunde aceasta va fi amenințată. Cu alte cuvinte, astrele ne transmit că, odată ajuns la Casa Albă, Trump va fi o cu totul altă persoană, mult mai rezonabilă și mai echilibrată decât s-a arătat în timpul campaniei electorale și – cine știe – poate unul dintre cei mai buni președinți ai Americii.

ce spun astrele despre cum va conduce donald trump america

Capul Meduzei prevestește un semn rău în astrograma președintelui american

Dar cel mai straniu aspect al astrogramei lui Donald Trump îl reprezintă prezența stelei fixe Algol, care constituie un semn prevestitor de rele. Supranumită și ”capul Meduzei”, această stea i-a înfricoșat pe astrologii din toate timpurile, întrucât poate indica o moarte neașteptată.

Cu alte cuvinte, Donald Trump e în mare pericol de a fi asasinat, prin glonț sau cuțit, în timpul mandatului său. Dacă va fi sau nu așa, vom vedea – totuși să nu uităm că astrele predispun, nu dispun…

Tudor Gabriel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *