Ronde.ro

Ce anume ne împiedică să activăm cel de-al 3-lea ochi sau Glanda Pineală

Sâmbătă, 25.feb..2017 00:00 Spiritualitate, Spiritualitate si stiinta Lasă un răspuns 1 vizualizari

În creierul nostru există o glandă sub formă de con, de unde și numele de  glandă pineală sau epifiză. Această glandă mică produce serotonină, un derivat al melatoninei care se ocupă cu reglarea hormonilor, influențând astfel felul în care dormim și funcțiile noastre sezoniere.

Glanda pineală este situată chiar lângă centrul creierului, între cele două emisfere și nu are o greutate mai mare de 0.2 grame. În copilărie, glanda pineală este mai mare, dar odată cu trecerea anilor se micșorează, devenind inactivă la maturitate. Epifiza este o glandă endocrină, care aparține de sistemul endocrin difuz.

Nu se cunosc foarte multe lucruri despre ea, tocmai pentru că reprezintă portalul dintre lumea fizică și spirituală. Când este activată, ești cuprins de o senzație de euforie și un sentiment de clar-cunoaștere.

Cum se activează cel de-al 3-lea ochi

Dacă vrei să activezi această glandă, poți încerca prin yoga, meditație, cât și alte metode. De îndată ce o să reușești activarea celui de-al 3–lea ochi, vei fi capabil să intri în astral (proiecție astrală) sau să ai o vedere de ansamblu mai largă, pe scurt să călătorești în alte dimensiuni fără a-ți părăsi corpul.

Se spune că prin practicarea repetată și avansată a unor metode antice, poți chiar să controlezi gândurile și acțiunile altor oameni. Evident, că acest lucru nu pare  plauzibil și pare și prea puțin probabil. Și totuși, există diferite organizații și puteri ale Lumii, care studiază efectele activării glandei pineale, dar care țin aceste secrete sub cheie.

Ce anume împiedică această glandă să fie activă?

Desigur societatea, în prezent, este în așa fel creionată, încât să limiteze abilitatea noastră de a activa glanda pineală. Factorul perturbator îl constituie consumarea fluorurii de sodiu, substanță pe care o ingerăm zilnic deoarece se găsește în apa potabilă. Glanda pineală absoarbe această substanță, care nu face decât să încetinească procesele hormonale , deoarece glanda nu mai reglează aceste procese ci în schimb doarme.

Studii din Statele Unite arată că apa potabilă conține fluorură de sodiu în proporție de 90%, nici chiar filtrele cumpărate de noi nu reușesc să filtreze toată această substanță. Pentru a combate acest proces este bine să folosim apă distilată, pentru a decalcifica glanda pineală.

Mulți dintre noi vor considera toată povestea asta un fel de teorie a conspirației, dar nimeni nu poate nega deconectarea dintre ceea ce înțeleg oamenii din realitatea lor și spiritualitatea proprie. Suntem atât de prinși în plan fizic, încât am devenit niște  ”bucăți de carne” cu un termen specific de expirare.

Dacă ne-am activa glanda pineală, am putea vedea că înțelegerea noastră este mult prea limitată și nu realizăm că toți suntem creați din energie  infinită, ceea ce experimentăm aici, pe Pământ, nu este decât atât: o experiență umană temporară.

Trăim într-o era a spiritualității, ceea ce înseamnă că umanitatea începe să se trezească din amorțeala de până acum. Din ce în ce mai mulți dintre noi, începem să realizăm că nu suntem neputincioși, că nu trebuie să ne temem de necunoscut, că viața este într-adevăr doar o călătorie și că tot ceea ce contează sunt experiențele pe care le acumulăm din această viață sau din celelalte.

Aceste experiențe ar trebui să le asimilăm ca pe niște învățături ce ne vor ajuta să înțelegem mai bine lumea spirituală și ne vor ajuta să facem parte din această lume, ne vor ajuta să urcăm  pe scara spiritualității.


2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!