dehaine.ro

Avem capacitatea de a ne auto-vindeca prin sugestii mentale pozitive

Joi, 04.Feb.2016 16:39 Auto-sugestie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Credeţi în puterea de regenerare a organismului uman?

Dacă la sugestiile negative care ţi le-a inoculat de mii de ani religia, familia, societatea, conştientizezi şi vii cu sugestii pozitive, lucrurile se opresc „un moment” şi se resetează în creier la modul constructiv. De fapt creierul este un uriaş calculator, cu date introduse de anumit influenţe exterioare. Omului i s-a spus că-i păcătos, că trebuie să fie sărac ca să atingă Dumnezeirea, că trebuie să suporte cu resemnare orice lovitură, că bunătatea supraomenească este o virtute, etc. Bunătatea din înţelepciune este o virtute, dar neînţeleasă este o prostie.

Avem capacitatea de a ne auto-vindeca prin sugestii mentale pozitive 2

Dacă sunt bun că aşa m-au învăţat părinţii şi preotul şi eu nu înţeleg la modul corect aceasta, mă voi umple de frici şi frustrări. Dacă însă accept că realitatea în care trăiesc este un joc şi nimic nu mă face să gândesc altfel, atunci este în regulă, pentru că îmi trăiesc viaţa ca un actor bun, într-un anumit rol. Dacă vreau să fiu “nebunul regelui” în acest joc, fireşte sunt liber s-o fac, dar că vreau sau nu, îmi asum responsabilitatea faptelor mele în acest mare joc planetar.

Suntem învăţaţi să credem că sărăcia este o virtute

Cândva, oamenii erau convinşi că numai cu ajutorul austerităţii în comportament şi în societate, pot atinge trepte de iluminare. Acum a sosit momentul să ne dezlegăm de acele jurăminte de sărăcie pe care fiecare din noi le-a făcut şi să cerem abundenţă şi tot ce ne este de folos de la Univers. Acele jurăminte sunt adânc înrădăcinate în mintea noastră şi nu ne permit să avem siguranţă şi abundenţă, fiindcă sugestia negativă (e o virtute să fii sărac, crede şi nu cerceta, etc) e bine înfiptă în creier. Astfel, prin repetiţie milenară, oamenii ajung să creadă în principii false, luându-le drept literă de lege. Deci cereţi tot timpul abundenţă şi dezlegaţi-vă de jurămintele de sărăcie făcute în orice viaţă.

Mantra auto-vindecării

Privind în oglindă, rostiţi: „Am tot ce vreau ca să fac tot ce trebuie, am tot ce trebuie ca să fac tot ce vreau”. Ziceţi asta de câte ori vă amintiţi peste zi sau faceţi un program de cinci minute dimineaţa, cinci minute la prânz şi cinci minute seara. Sfidaţi credinţa că omul trebuie să moară până în suta de ani şi mai ales că bătrâneţea trebuie să vină cu boală şi neputinţă. Ziceţi dimineaţa de cel puţin 30 de ori: „dezactivez genele care produc boală, îmbătrânire şi moarte”, întărind la sfârşit cu “şi aşa este” şi seara de alte 30 de ori. Dacă aveţi timp puteţi să ziceţi şi de mai multe ori şi veţi vedea minuni! Apoi formulaţi tot de atâtea ori: „activez genele care produc tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”, dimineaţa şi seara. Veţi vedea că programele de viaţă se schimbă şi starea de bine se instalează încet, dar sigur. Trebuie să fiţi perseverenţi şi să vă oferiţi zilnic porţia de sugestie pozitivă.

Programele vechi sunt puternic implementate şi trebuiesc scoase cu multă perseverenţă şi conştienţă. Când simţiţi stări de discomfort, supărări din senin, stări de frică şi anxietate, ziceţi următoarea mantră: „Eu sunt Creatorul Universului,/ Eu sunt Tatăl şi Mama Universului,/ Totul este creat din Mine,/ Totul se va întoarce în Mine./ Mentalul, Spiritul şi Corpurile sunt templele mele,/ Pentru ca Sinele să realizeze în ele,/ Fiinţa mea supremă şi devenirea mea”.

Afirmând că sunteţi una cu Creatorul, permiteţi energiei acestuia o curgere fără oprelişti, care vă va curăţa şi proteja ori de câte ori este nevoie. La mine merge foarte bine şi sunt convinsă că şi la dumneavoastră va merge.

Ar mai fi de menţionat  că nu trebuie să vă speriaţi dacă o să căscaţi întruna. Aşa ştiţi că vă curăţaţi şi vă primeniţi energia din câmpul auric! Succes!

Cecilia David


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *