9 lucruri pe care doar sufletele iluminate le vor înțelege

Vineri, 07.Iul.2017 00:00 Ezoterism, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ca să atingi un anumit nivel spiritual și sufletul tău să se trezească, nu este tocmai ușor. Nu este imposibil, doar că necesită timp. Așa că dacă vrei să ajungi în acel loc bătând din palme, stai liniștit nu ai cum!

Când apuci drumul spiritualității ai nevoie de perseverență, răbdare și credință. Nimic nu se întâmplă peste noapte!

Dacă nu ești deschis spiritualității vei pierde din frumusețile ascunse ale lumii.

Ce știe și înțelege un suflet iluminat

  1. Reîncarnare – în ultima vreme acest subiect este în vogă. Nu există decât două variante: ori crezi ori nu crezi în reîncarnare. Cei care au apucat acest drum, înțeleg conceptele noi, vor să învețe lucruri noi și astfel, se pregătesc pentru renaștere.
  2. Viață după moarte – spiritualitatea te ajută să scapi de forma fizică, te eliberează lăsându-te să te avânți și mai adânc în tărâmul spiritual. Tărâmul spiritelor este unul al dragostei, al luminii, un tărâm lipsit de suferință. Astfel, sufletele iluminate de abia așteaptă să ajungă aici!
  3. Scopul vieții – atunci când ești un suflet iluminat și știi care este scopul tău pe această lume, vei căuta cu tot dinadinsul să îl atingi. Sufletele iluminate înțeleg că sunt aici cu un anumit motiv, și fac tot posibilul să își urmeze drumul
  4. Timp de reflecție – s-ar putea să existe posibilitatea să ne pierdem drumul, de aceea este bine să reflectăm asupra vieții noastre. Acest lucru ne ajută să ne dăm seama ce avem de făcut mai departe. Nu numai că este important, dar este și necesar.
  5. Dragoste adevărată – sufletul iluminat iubește orice ființă sau lucru, fără nici o prejudecață. Iubirea necondiționată este cea mai pură formă de iubire. Este vorba de acceptare și respect, ceea ce numai sufletul iluminat poate înțelege. Nu există judecată sau ură.
  6. Responsabilitate – un astfel de suflet își cunoaște valoarea, știe cât de important este să își asume responsabilitatea faptelor sale, știe că atunci când ești fidel principiilor și vaorilor tale rămâi fidel misiunii tale. Aceste suflete sunt deschise pocăinței dacă este cazul.
  7. Nimic nu este imposibil – aceste suflete sunt deschise să primească orice informație nouă le ajută în călătoria lor spirituală, dar nu vor considera manifestarea ca pe ceva ce nu contează. Puterea manifestării poate fi abuzată de aceea sufletele iluminate sunt conștiente de această putere. Vor manifesta doar ce vor avea nevoie, nu pentru a se îmbogăți ci pentru a-și hrăni sufletul, și pentru a-și atinge misiunea vieții.
  8. Toți suntem unul – fiecare dintre noi face parte din întreg, din colectivul numit Univers. Înțelegem că avem deja tot ce ne trebuie înăuntrul nostru, pentru a avea o viață frumoasă plină de dragoste și lumină.
  9. Transformarea este necesară – sufletele iluminate știu ce pot lăsa în urmă și de ce au nevoie pentru a merge mai departe; pentru a deveni ființe de lumină.

Sufletele iluminate sunt cele lângă care vrei să îți petreci timpul cât mai mult, de la care știi că ai ce învăța. Sunt tămăduitori în mod natural și radiază lumină și dragoste în jurul lor. Când devii un suflet iluminat o să te simți mai liber decât te-ai simțit vreodată.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *