arleto.ro

4 mantre zilnice care te ajută să scapi de negativitate

Duminică, 25.Iun.2017 00:00 Meditatie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Știm că energia pe care o emanăm  poate fi percepută de ceilalți. În marea majoritate a timpului încercăm să fim cât mai pozitivi. Dar, ce se întâmplă când întâlnim oameni care sunt tot timpul pesimiști sau trec printr-o perioadă mai grea?

Preluăm energia lor și, astfel ajungem să ne simțim rău, epuizați, obosiți.

Aveam o cunoștință, cu care de câte ori mă întâlneam, indiferent cât de jovială și bine dispusă eram, în scurt timp ajungeam să mă simt frustrată, deprimată, prost dispusă.  Inițial, nici nu  am realizat că este o persoană răuvoitoare. Prin prisma faptului că vroia să te ajute, și pe tine și pe alții, vorbea de rău pe cine se putea sau chiar dacă începea să laude pe cineva, de fapt reieșea faptul că era invidioasă și geloasă. Evident, am realizat destul de repede acest lucru și am răcit relațiile cu persoana respectivă.

De aceea este bine să ne protejăm pe cât putem de energia emanată de ceilalți.

4 mantre ce te ajută cu negativitatea

  1. ” Ziua mea îmi aduce numai fericire” – începe ziua cu intenții bune, pozitive, cu un moment numai al tău. Fă-ți timp pentru tine, gândește-te cum vrei să fie ziua asta, vizualizează fiecare moment din programul tău, și închipuie-ți că ziua ta este plină de succes, plăcută și ușoară. Astfel, o să vezi că zilele vor trece mai frumos și mai agreabil.
  2. ”Sunt protejat întotdeauna” – cea mai bună metodă de a te proteja de vibrații negative este să vizualizezi că ești înconjurat de un câmp energetic sau că te afli într-o bulă dn care vor ricoșa intențiile negative. Dacă  nu poți vizualiza bula energetică, vizualizează o oglindă care nu va lăsa să te atingă nici o vibrație negativă. Mai există varianta, ca atunci când ieși din casă, să vizualizezi o lumină albă care te îmbracă.
  3. ”Aduc bucurie tuturor celor pe care îi întâlnesc. Manifest întâlniri pozitive”– astfel vei fi energia pe care vrei să o atragi. De cele mai multe ori nu suntem atenți la cuvintele aruncate și la felul în care oamenii se simt. În schimb, devenim ca bureții: atragem tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru până când povara ne doboară. De îndată ce începi să observi, va fi greu să ignori un câmp energetic negativ. De câte ori poți încearcă să schimbi energia dintr-o cameră, să o transformi din energie negativă în pozitivă. Poți rezolva problema sau trebuie să trimiți mai multe vibrații pozitive în spațiul respectiv?
  4. ”Îmi închei ziua în pace și armonie. Mă eliberez de tot ceea ce nu am nevoie” – la fel cum îți începi ziua, cu intenții bune, la fel trebuie să o și închei. Când te întorci acasă, fă tot posibilul să te eliberezi de emoțiile negative acumulate pe parcursul zilei. Atunci când faci duș poți vizualiza tot excesul acela de emoții ducându-se odată cu picăturile de apă. Sau, poți aprinde o lumânare sau salvie , și să te eliberezi mental de tot excesul negativ.

Nu putem controla viitorul sau oamenii din jurul nostru, dar putem controla felul în care energia altora ne afectează.

Alexandra Dănciulescu


Un comentariu

  • Moldovan georgeta says:

    Foarte adevarat si sincer!Multumesc mult si doresc sa fiu demna sa ma schimb.Am suficienta iubire sa daruiesc si vreau sa ajut multa lume sa se schimbe in bine!Multumesc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *