22 septembrie -ce ne aduce echinoxul de toamnă?

Joi, 21.Sep.2017 00:00 Ezoterism, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Începutul anului a fost marcat de moarte și renaștere. Nu a fost vorba de o moarte fizică, ci de o moarte a vechiului Eu și de renașterea acestuia, ca pasărea Phoenix. Din acest punct de vedere am fost marcați toți, unii mai mult decât alții.

Renașterea care s-a produs ne-a împins să reevaluăm  drumul ales, să reevaluăm oamenii din viața noatră și alegerile făcute.

De la Solstițiu la Eclipse, aceste momente ne-au marcat printr-o eliberare. Universul ne-a forțat să vedem lucrurile altfel, să prioritizăm anumite decizii și să ne eliberăm de trecut.

Rănile pe care le-am avut sau pe care le avem, din punct de vedere spiritual, trebuie să se vindece, trebuie să ne echilibrăm, să fim una cu Universul pentru a putea îmbrățișa ceea ce va veni, ceea ce este nou.

Indiferent că este vorba de o situație, o relație, de trecut, trebuie să ne întoarcem la un echilibru sufletesc. De aceea avem nevoie să ne rupem de trecut, să ne vindecăm , să nu mai suferim.

Acum Lumea este în tranziție, încercările vieții sunt mai dificile, din cauza problemelor și izolării dintre noi. Lumea /Pământul este un organism viu afectat de suferințele din trecut. Așa cum Pământul suferă din cauza acțiunilor umane, și noi la rândul nostru suferim din cauza acțiunilor greșite pe care le întreprindem.

Universul ne pregătește noi încercări

Acum este momentul să acceptăm esența lucrurilor, să găsim pacea și să evoluăm către o lume în care să nu ne mai simțim izolați de noi și de alții, o lume în care să nu ne mai simțim singuri.

Acest an, a fost un an al încercărilor. Aceste încercări ne-au afectat din punct de vedere fizic și psihic, dar și spiritual. Testele nu s-au terminat!

Problema cu aceste teste nu stă în ele efectiv, ci în noi. Cât de critici suntem cu noi înșine? Ce pretenții avem de la noi? Pe cine, de ce și cum judecăm? Cât de mult criticăm?

Este timpul să îmbrățișăm ființele rănite din jurul nostru, astfel Yin și Yang pot fi într-un echilibru, se pot accepta fără a pretinde că sunt diferiți. Viața este un întreg mecanism al transformării energiei Yin și Yang.

Întotdeauna aceste energii se vor afla într-o continuă extindere și contracție. La fel cum după vară vine iarna, după zi vine noaptea, după Lună răsare Soarele.

Trebuie să acceptăm natura lucrurilor, să înțelegem că Lumina există alături de Întuneric, și să învățăm din acest lucru.

Acum este momentul să ne acceptăm, ca ființe autentice, frumoase, care au încredere în ele și în alții, ființe iubitoare, care umplu lumea de lumină. Acum este momentul să tăiem de la rădăcină răutatea care ne înconjoară și care nu ne lasă să evoluăm.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *