arleto.ro

Povestea unui copil cu puteri spirituale

Joi, 21.Ian.2016 15:27 Povesti de viata Lasă un răspuns 1 vizualizari

Am să vă spun o poveste ca oricare alta în care vă veţi regăsi măcar în mică parte. A fost odată ca niciodată doi oameni. Ei s-au căsătorit şi la scurt timp au adus pe lume un copil. Copilul a crescut alături de bunici. Ei au fost primii mentori şi tot ei au contribuit în mare parte la creşterea lui. De când era mic, cam 3-4 anişori a început să vadă lumea de dincolo, dar nu pentru mult timp. De ce? Pentru că cei din familie, în sânul căruia se născuse copilul nu au acordat nici o atenţie în acest sens, ei înşişi fiind tineri, fără pregătire ezoterică şi spirituală. Cine să cunoască în acele timpuri ale anilor 60 ceva despre lumea subtilă de dincolo de văl. Anii au trecut iar copilul a devenit între timp adolescent. Prins în vâltoarea vieţii a „înotat” vreme de 10 ani pentru ca într-o zi minunea să se întâmple a doua oară. De data aceasta s-au deschis anumite capacităţi extrasenzoriale. La început a fost mirat şi contrariat, ca mai apoi să îi întrebe pe cei de sus ce se întâmplă? Răspunsul a venit: „Vei fi cel care va face în aşa fel încât, cu toate piedicile care ţi se vor pune, vei reuşi şi demonstra faptul că se poate ca pe o planetă semisălbăticită să devii OM.” În timp capacităţile s-au amplificat, harul Domnului a fost înmulţit.

Ce mai urmează? Aparent nimic şi totuşi, prieteni, ne aşteaptă vremuri grele pe noi toţi. Când spun aceasta mă refer la faptul că noi toţi am intrat într-un proces profund de transformare care va dura aproximativ 150 de ani. Dar… timpul pe care îl avem de trăit nu este pur şi simplu un timp pe care îl pierdem cu tot felul de prostii, el este un timp de a ne reconstrui după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu. Fiecare are o poveste mai mult sau mai puţin frumoasă. Cert este că toate aceste poveşti se pot încheia cu un sfârşit bun. De noi depinde să reuşim să devenim Oameni Responsabili ai Creaţiei lui Dumnezeu! Citind de curând o carte am descoperit puterea creatoare ce se ascunde în fiecare dintre noi. O putere pe care însuşi Dumnezeu, Conştiinţa Supremă o foloseşte în scopul îmbunătăţirii propriei Creaţii.

Oare pe noi oamenii ce ne împiedică să ne transformăm vieţile pentru un sfârşit bun de poveste?Povestea unui copil cu puteri spirituale 2

Sfârşit nu există nicicum, este doar un mod de-a o spune, căci tot timpul o luăm de la capăt acolo de unde am rămas. Un nou început, file albe de poveste care vor fi scrise în mileniile ce vin. Acum acest omuleţ se străduieşte să redevină OM. Ce spuneţi, va reuşi el oare sau nu? Societatea este un factor important în destabilizarea oamenilor, ea nu vrea ca individul să fie liber ci încorsetat de tot mai multe dorinţe şi necesităţi deşarte. Oare cum vom reuşi noi să ieşim din acest cerc închis de puterile oculte şi să respirăm liber pe o planetă liberă? Geea, Mama Geea aşteaptă de la noi toţi o mână de ajutor, nu atât pentru ea cât mai mult pentru noi. Cu sau fără această mână de ajutor se ridică în dimensiunea conştiinţei superioare a unui mental sănătos şi strălucitor. Evident că vorbesc de dimensiunea a cincea a mentalului superior. Acum la treabă prieteni căci timpul ne ajunge din urmă şi mai sunt multe de făcut.

Virgil Marcu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *