Numerologia Universală îți arată la ce să fii atent ca să prosperi în 201...

Marți, 27.Dec.2016 13:35 Numerologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

2016 ( 2 + 0 + 1 + 6) are cifra 9, ceea ce înseamnă că poartă vibrația împlinirii, a sfârșitului și a tranzițiilor. Anii cu cifra 9 conțin dramă colectivă și dezamăgiri, care conduc, însă, la armonizare, în timp, pe plan local și global. Cifra 9 atinge toate nivelurile:

  • Personal
  • Profesional
  • Existențial
  • Spiritual

Revoluții interioare și externe au loc în anii cu această cifră, deoarece 9 reprezintă începutul și sfârșitul experienței umane. Cifra 1 înseamnă origine și individualitate, cifra 9 aduce finalitate și unitate. Noi suntem acum la sfârsitul unui ciclu de 9 ani, care a început în 2008.

Ce vibrație a avut 2008?

Acțiune și dinamism, prospețime în demersuri noi. 2008 a avut cifra 1 universală. Fiecare din următorii ani au avut o tematică aparte, în funcție de cifra specifică. Fiecare an, de la începutul ciclului până în acest moment, ne-a adus mai aprope de manifestarea unor dorințe și închiderea unor capitole.

Iar… 2016 este anul concluziei.

Tema anului 2016 este desăvârșirea; acest an am învățat să menținem ceea ce funcționează și să lăsăm deoparte ceea ce nu mai e benefic. 2016 este anul compasiunii, este anul când începem să practicăm bunătatea cu adevărat, mai întâi față de noi înșine și apoi față de ceilalți. Cifra 9 a adus în prim-plan una dintre cele mai profunde lecții ale umanității: Iertarea.

Experiența lui 2016

2016 este anul purificării, este anul în care am pierdut oameni iubiți, în care ne-am chinuit să găsim stabilitate și să fim în control. Schimbările mentale și emoționale pe care le trăim nu pot fi trecute încă în revistă. Simțim că ceva fundamental s-a schimbat, dar nu știm sigur ce. 2016 înseamnă sfârșitul patriarhatului și ridicarea Divinului Feminin. Mii de ani de dominație masculină au ajuns la final. Sisteme se prăbușesc și intrăm într-o nouă dimensiune a ființei, o dimensiune în care umanitarismul este la putere. Lideri cu intenție pură și puternică vin să ajute masele, din umbră sau nu.

Vibrațiile lui 2, 0, 1 si 6

Adunând cifrele acestui an obținem 9 și vibrația acestuia (tranziție, finaluri, iertare) este resimțită pe tot parcursul lui 2016. În acest an am fost îndemnați să ne cultivăm răbdarea, să fim diplomați și răbdători, de către cifra 2; am experimentat puterea alegerii și darul spiritualității prin cifra 0; am învățat să manifestăm și să ne centrăm viziunea, prin cifra 1; și am fost chemați să simțim armonia și pacea interioară prin cifra 6.

Ce urmează în 2017?

Informațiile emoționale și spirituale la care avem acces în 2016 pregătesc terenul pentru un nou ciclu, care va dura din 2017 până în 2025. Dacă 2016 a fost mai mult despre “noi” decât despre “mine”, anul următor ne propulsează în spiritualitate practică și învățare personalizată.

Energia universală pentru 2017:  2 + 0 + 1 + 7 = 10 = 1

Cifra 1 marchează începutul unei noi perioade de dezvoltare personală și spirituală. Suntem încurajați să ne onorăm pasiunile și să ne împlinim visele. Este benefic să ne stabilim intențiile și să vizualizăm unde vrem să ajungem, cât mai devreme în 2017. Anul următor este un deschizător de drumuri, în spirit și în viața de zi cu zi.

numerologia-universala-iti-arata-la-ce-sa-fii-atent-ca-sa-prosperi-in-2017-2

La ce trebuie să fii atent ca să prosperi în 2017?

  • Sincronicități – observă aceleași semne care vin din surse diferite. Nimic nu e întâmplător.
  • Dorințe – nu ignora și nu reprima. Fii conștient de ceea ce vrei și de ceea ce ai nevoie.
  • Atitudini – 2017 este anul posibilităților. Fii atent la sistemul tău de valori și nu te mai auto-sabota.
  • Concentrare – menține-ți atenția pe ceea ce contează. Dacă până acum proiectele și viziunile tale s-au materializat mai lent, de acum încolo, ai frâu energetic liber în a dobândi ceea ce dorești.

2017 nu este un an lipsit de provocări dar are o vibrație care te susține în demersul tău, oricare ar fi acela. Nu este un an static sau contemplativ, ci este anul meditației în mers și lucru. Anul următor punele bazele următorilor 9 ani ai vieții tale, așa că gândește-te bine unde ești acum și unde vrei să ajungi. Tot ce contează este ca tu să crezi în tine și în calea pe care ai ales-o.

 

Manuela Dumitrașcu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *