dehaine.ro

Horoscop zilnic Varsator 5 iulie 2019

Horoscop zilnic Varsator
Vineri, 05.Iul.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: Cel care seamana semintele de manie va recolta furtuna. Acelasi lucru este valabil pentru relatiile si in acest caz specific pentru parteneriatul dvs. Din nou si din nou, aveti tendinta de a face cerinte imposibile ale iubitului vostru si apoi veti deveni furios inutil daca el sau ea nu le poate satisface. Daca intampinati astazi unele argumente incalzite, trebuie sa va intrebati daca acesta este cel mai bun mod!

Familie si prieteni: Va fi greu sa interactionezi cu oamenii astazi. Vei reactiona prea mult la cele mai mici lucruri si te vei simti complet gresit. Ar fi bine sa faceti un pas inapoi, sa va clarificati gandurile si sa incepeti sa abordati argumentele intr-un mod mai calm.

Finante: Aceasta este o zi proasta pentru a face afaceri de succes. Evitati proiectele riscante, deoarece sansele dvs. de a obtine un profit sunt slabe. Pe termen lung, ati putea suferi pierderi considerabile si veti regreta deciziile de astazi. Sunteti predispusi sa va lasati inselati atunci cand efectuati tranzactii mai mici, asa ca nu permiteti acest lucru.

Cariera: Va confruntati cu probleme complicate si cu o serie de sarcini aparent imposibile. Incercati sa priviti lucrurile dintr-o perspectiva diferita si sa veniti cu solutii originale. Orice ajutor de la colegi, atata timp cat stiti ca sunt bine intelesi, va ajuta sa va recuperati si va conduce la revenirea pe drumul cel bun.

Sanatate: Tratati cu seriozitate toate durerile pe care le simtiti, nu subestimati modul in care corpul dumneavoastra incearca sa atraga atentia asupra anumitor zone de stres.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *