esteto.ro

Horoscop zilnic Varsator 23 iunie 2019

Horoscop zilnic Varsator
Duminică, 23.Iun.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: ”Cine planteaza samanta furiei va recolta furtuna” . La fel se aplica si in cazul relatiei actuale. Ai asteptari mari de la persoana iubita, iar daca nu se ridica la nivelul asteptarilor te vei enerva si vei incepe o cearta. Daca vei intampina argumente astazi, pune-ti intrebarea daca acesta este drumul bun.

Familie si prieteni: Astazi va fi greu sa interactionezi cu persoane. Te superi din cele mai mici lucruri si te simti neinteles. Ar fi bine sa faci un pas inapoi, sa iti limpezesti mintea si sa incepi argumente pe un ton calm.

Finante: Este o zi proasta pentru a face investitii de succes. Stai departe de proiecte riscante, odata ce sansele de a face profit sunt mici astazi. Pe alta parte, poti avea parte de pierderi considerabile ce te vor face sa regreti anumite decizii.

Cariera: Dai de situatii complicate si de un numar de sarcini imposibile. Incearca sa te uiti din alta perspectiva si sa aduci solutii originale. Orice ajutor de la colegi iti este de ajutor si te poate readuce pe acceasi lungime de unda.

Sanatate: Ia in serioss orice durere resimtita. Reimprospateaza-ti mintea, corpul si repara balanta sanatatii tale. Ai muncit din greu sa te mentii si mereu ti-ai dorit mai mult.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *