dehaine.ro

Horoscop zilnic Sagetator 23 iunie 2019

Horoscop zilnic Sagetator
Duminică, 23.Iun.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: Se pare ca treci printr-o furtuna cu partenerul de viata. Poate fi o furtuna care curata orice problema pe care ati intampinat-o in relatie sau poate fi o furtuna care va aduce tensiune intre voi. Depinde de cum vei reactiona. O conversatie va calma apele

Familie si prieteni: Este o perioada proasta pentru preieteniile si relatiile tale. Pune punct acestor stari de frustrare, fii sincer cu tine. Vorbeste cu oamenii pentru a clarifica problemele aparute. Atmosfera egativa de astazi poate fi o oportunitate pentru a rezola permanent conflictele.

Finanta: Fereste-te de riscurile financiare si joaca la sigur. Nu accepta schimburi, chiar daca au procente mici de risc. Astazi esti predispus la obstacole.

Cariera: Te confrunti cu o situatie neasteptata. Nu iti face prea multe griji, ai incredere in propriile abilitati. Trateaza totul cu calm si cu atentie daca doresti sa treci peste obstacole. Talentul pentru improvizatii este de ajutor in rezolvarea problemelor si in asigurarea ca nimic asemanator nu se va intampla din nou.

Sanatate: Ai un nivel de stres mai mare decat cel normal. Nu iti forta limitele cand e vorba de exercitii fizice. Nu iti irosi energia, foloseste-o in scop creativ.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *