azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop zilnic Sagetator 17 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic Sagetator

Astazi luna va intra in Gemeni, ceea ce va genera un interes deosebit pe partea de comunicare. Din pacate insa, luna in Gemeni ne face sa fim de asemenea instabili emotional, volatili si nelinistiti. Toata aceasta faza va dura doua zile si jumatate.

Dragoste: Conexiune pe care candva o imparteati se pare a dispare incet si sigur. Daca acum ceva timp erati nedespariti, acum petreceti mult mai mult timp departe unul de celalat decat petreceti impreuna. Este timpul sa va reevaluati relatia.

Bani si cariera: Te vei simiti coplesit te toate sarcinile pe care le ai de rezolvat astazi, insa cu putin ajutor din partea colegilor, vei reusi sa inchei ziua de lucru cu bine.

Sanatate: Organismul tau este obosit si iti transmie semnale clare despre asta. Este momentul sa acorzi mai mare atentie sanatatii, alimentatiei si somnului.

Celebritati nascute pe 17 Ianuarie
Jim Carrey (*1962), Muhammad Ali (1942-2016), Michelle Obama (*1964), Paul Young (*1956), Kid Rock (*1971), Zooey Deschanel (*1980), Benjamin Franklin (1706-1790), Betty White (*1922)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *