arleto.ro

Horoscop zilnic Sagetator 13 iulie 2019

Horoscop zilnic Sagetator
Sâmbătă, 13.Iul.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: Starea ta de azi este peste medie. Sunteti foarte vorbaret, ceea ce va face extrem de popular si va pune in pozitia de a putea sa ii spuneti partenerului exact ce vor sa auda. Prin urmare, ar trebui sa fiti foarte multumiti. Dar mai ales in viata de dragoste, cereti imposibilul.

Familie si prieteni: Te afli intr-o stare de asediu in casa ta si in cercul familiei tale. Oamenii te critica in mod constant si simti ca faci totul gresit.

Finante: Fiti precauti cand faceti bani. Investirea capitalului acum ar putea avea consecinte foarte negative, daca nu catastrofale, deoarece este foarte probabil sa va intoarceti problema gresit.

Cariera: Profesional, totul merge pentru tine. Daca intalniti ceva neasteptat, nu va luati decizii rapide, de fapt ceea ce este necesar este calmul si rabdarea; separarea importantului de cel lipsit de importanta; poate sa aduca o solutie adecvata.

Sanatate: Puneti franele si mergeti usor pe modul in care va tratati corpul. Faceti-va efortul de a va oferi cat mai multa odihna si relaxare posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *