azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop zilnic Sagetator 11 iulie 2019

Horoscop zilnic Sagetator

Dragoste: Nu, nu este un dezastru, daca partenerul tau nu este de acord cu tot ceea ce spui astazi. Ar trebui sa fii fericit ca trebuie sa-ti corectezi opiniile. Testeaza-ti propria opinie intr-o maniera usor excesiva si pozitiva.

Famile si prieteni: Aveti grija sa nu va lasati nemultumirea cu voi insiva pe ceilalti sau sa creati dusmani. Prietenii si familia trebuie sa fie foarte rabdatori cu tine. Daca mergeti prea departe, relatiile voastre vor suferi mult. Incearca sa-l vezi din punctul lor de vedere, in loc de al tau.

Finante: Esti prea absorbit cu tine insuti ca sa conduci afaceri de succes. Evitati tranzactiile complicate sau investitiile riscante, deoarece ar putea flopa. Reduceti cheltuielile dvs. la ceea ce este necesar. Rezistenta este nefolositoare, pentru ca veti recastiga instinctele vechi de bani in timp.

Cariera: Totul progreseaza intr-un mod pozitiv cum era de asteptat. Aveti posibilitatea de a efectua sarcini complexe si de a lua decizii importante, precum si de a lua noi proiecte.

Sanatate: Esti in forma buna. Ia in considerare orice semn pe care corpul ti-l da.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *