arleto.ro

Horoscop zilnic Sagetator 11 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic Sagetator
Vineri, 11.Ian.2019 05:00 Horoscop zilnic Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Astazi iti poti face griji pentru situatia ta financiara si asta te va face sa fii irascibil. Daca vei analiza insa cu atentie, vei observa ca te afli de ceva vreme intr-o perioada de stabilitate fincinciara, deci grijile legate de bani nu ar trebui sa existe.

Dragoste: Simti ca ti s-au luminat mintea si sufletul si ca ti-ai recapatat controlul asupra sentimentelor. Cu aceasta noua stare, este recomandat sa ai o discutie sincera cu partenerul de viata care este putin confuz in ceea ce priveste sentimentele tale din cauza comportamentului pe care l-ai avut in ultima perioada.

Bani si cariera: Trateaza cu grija astazi relatiile cu colegii si cu subalternii deoarece dintr-un excel de zel si ceva furie, este posibil sa dai nastere unor dispute si probleme la locul de munca, de care superiorii nu vor fi deloc incantati. Tempereaza-ti accesele de furie si ai mare atentie la modul de exprimare in comunicarea cu colegii si subalternii.

Sanatate: Esti irascibil, furios si stresat iar toate acestea pot avea drept consecinta dureri de cap intense. Incearca sa te relaxezi si sa iti temperezi accesele de furie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *