azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop zilnic Sagetator 10 iulie 2019

Horoscop zilnic Sagetator
Miercuri, 10.Iul.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: Nu este nici o rusine in a-ti pastra starea de spirit proasta si iritabilitatea. Dar a avea o persoana, cu care aveti incredere si cu care puteti vorbi, poate fi un dar!

Familie si prieteni: Nu va asteptati nici un fel de confort de la familia dvs. chiar acum. Numeroasele deranjamente cu care te confrunti nu te vor face sa te simti mai bine. Luati o atitudine pozitiva. Daca ramai cu incapatanare la opiniile tale, conflictele se vor escalada si greselile tale nu vor fi iertate atat de repede.

Finante: Deoarece nu puteti afla ce se intampla in viitor si lucrurile se pot schimba rapid, pregatiti-va sa fiti flexibili, inclusiv in chestiuni financiare. S-ar putea sa suferiti consecinte neplacute daca faceti o investitie sau o achizitie mare acum.

Cariera: Munca ta se caracterizeaza prin nesiguranta si confruntare. Nu va permiteti sa va coplesiti, doar pentru ca nu aveti raspunsul exact la fiecare problema. Pastrati un exterior calm, evitati sa va faceti problemele.

Sanatate: Ia o pauza cu toate activitatile in care esti implicat, atat mintea cat si trupul tau au nevoie de mai multa relaxare decat le permiteti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *