arleto.ro

Horoscop zilnic Leu 6 iulie 2019

Horoscop zilnic Leu
Sâmbătă, 06.Iul.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: Ai o idee foarte clara despre cum ar trebui sa fie relatia ta. Comunica cu partenerul de viata pentru a-ti exprima nevoile. Din fericire, stelele te-au echipat cu o multa sensibilitate, astfel incat sa nu intalnesti nici o problema cand te confrunti cu partenerul tau despre mici dispute.

Familie si prieteni: Utilizeaza acest timp pentru a reinnoi contactele cu familia. Ei vor fi multumiti si ati putea chiar sa rezolvati conflictele vechi, ca mediatori sau facand primul pas pentru a rezolva problemele. Constelatia este favorabila pentru „ingroparea securii” o data pentru totdeauna.

Finante: Vei trata probleme financiare cu chibzuinta ta obisnuita astazi si ar trebui sa iei în considerare diferite tipuri de investitii. O idee buna poate insemna un viitor de succes. Chiar daca esti in cautarea de chilipiruri, vei putea distinge intre oferte bune si proaste. Profita de ele inainte de altcineva.

Cariera: Esti curios in legatura cu modul in care ceilalti abordeaza sarcini prin care activitatile grupului sunt mai pline de satisfactii decat ambitiile proprii. Avand potentialul de a deveni o persoana de contact importanta pentru colegii tai, continua in acest sens si exerseaza un anumit grad de prudenta, facandu-te indispensabil.

Sanatate: Vei auzi povesti fascinante care arunca o lumina asupra istoriei familiei anterioare si esti uimit de sfaturi de sanatate interesante pe care le descoperi ca le-ai folosit. Este posibil sa
incerci un vechi, adesea discutat despre remediu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *