esteto.ro

Horoscop zilnic Leu 23 iunie 2019

Horoscop zilnic Leu
Duminică, 23.Iun.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: A trecut ceva timp de cand nu ai primit atat de multa atentie intr-o relatie. Simti ca vrei sa lupti pentru a sta cu persoana iubita, intrucat va iubiti simplu, dar profund. Apreciaza eforturile partenerului si ofera-i afectinea pe care si-o doreste. Petrece mai mult timp cu iubita/iubitul pentru a va apropia.

Familie si prieteni: Mentine legaturi cu familia si prietenii, intrucat este perioada perfecta pentru a reface legaturi. Planifica cat mai multe iesiri cu diferite persoane. Asta te va ajuta in viitor sa cunosti persoane importante.

Finante: Daca iti doreai sa investesti in lucruri noi, acum este timpul. Oamenii sunt deschisi si onesti cu tine, este posibil sa ai incredere si in bancherul tau. Acesta va avea grija de contul tau bancar. Daca totusi consideri ca investirea banilor in obiecte este prea mult, poti sa te bucuri de o vacanta.

Cariera: Este usor sa iei decizii importante. Completezi diferite sarcini mai eficient daca le faci direct. Nu refuza niciun sfat, intrucat te vei ridica la alt nivel fata de colegii tai. Fiecare proiect in echipa decurge perfect datorita spiritului tau de colaborare.

Sanatate: Esti in stare buna atat fizica cat si emotionala. Esti capabil de a lua avantaj si de a trai cat mai sanatos posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *