arleto.ro

Horoscop zilnic Leu 15 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic Leu
Marți, 15.Ian.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

Luna va intra in aceasta seara in doua conjuncturi pozitive cu Saturn si Neptun, ceea ce inseamna ca va veni un suport suplimentar in ceea ce priveste responsabilitatea si precautia. Va creste nivelul de empatie si se va resimti o apreciere mai puternica a artelor. Orice eveniment social planificat pentru aceasta seara va fi de succes.

Horoscop zilnic Leu 15 Ianuarie 2019

Dragoste: Daca nu te simti in apele tale astazi, este mai bine sa ii spui asta partenerului atunci cand te va intreba ce se intampla cu tine. Comunicarea este benefica atat pentru tine personal cat si pentru relatia de cuplu.

Bani si cariera: Astazi, prestatia ta la locul de munca este caracterizata prin nesiguranta si resimti acut o stare conflictuala. Evita totusi sa intrii in conflict cu colegii sau cu superiorii. Din punct de vedere finainciar, investiile iti pot aduce instabilitate financiara deci este recomandat sa eviti orice fel de cheltuiala sau investitie astazi.

Sanatate: Esti stresat si obosit, atat fizic cat si emotional. Este cazul sa iei o pauza si sa te concentrezi si pe momentele de relaxare.

Celebritati nascute pe 15 Ianuarie

Martin Luther King Jr. (1929 – 1968), Aristoteles Onassis (1906 – 1975), Maria Schell (1926-2005)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *