arleto.ro

Horoscop zilnic Gemeni 14 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic Gemeni
Luni, 14.Ian.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Horoscop zilnic Gemeni 14 Ianuarie 2019 – Datorita conjunctiei dintre Mercur si Neptun, astazi este ziua perfecta atat pentru artisti, cat si pentru toti cei interesati de arta.
In aceasta seara, Luna va intra in Taur, ceea ce va prelungi pentru inca 2 zile si jumatate interesul fata de placere si arta.

Horoscop zilnic Gemeni – Dragoste: Astazi, cine va semana vant, va culege furtuna, iar aceasta zicala se aplica relatiei tale, deoarece foarte des ai tendinta de a cere lucruri imposibile portenerului iar cand acestea nu sunt indeplinite, te enervezi.

Horoscop zilnic Gemeni – Bani si cariera: Primesti o multime de sarcini si responsabilitati complicate sau aparent imposibil de rezolvat. Incearca sa privesti lucrurile din alta perspectiva si sa gasesti solutii originale. Din punct de vedere financiar, este o zi proasta pentru afaceri iar recomandarea este sa te feresti de proiectele si investiile riscante deoarece poti inregistra pierderi materiale foarte mari.

Horoscop zilnic Gemeni – Sanatate: Trateaza cu maxima seriozitate orice durere sau discomfort resimtit, deoarece corpul incearca sa iti atraga atentia asupra un probleme de sanatate.

Celebritati nascute pe 14 Ianuarie 2019

LL Cool J (*1968), Jason Bateman (*1969), Steven Soderbergh (*1963), Faye Dunaway (*1941), Albert Schweitzer (1875-1965)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *