dehaine.ro

Horoscop zilnic Capricorn 9 iulie 2019

Horoscop zilnic Capricorn
Marți, 09.Iul.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Capricorn Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: Ai un partener foarte iubitor, dar inima ta joaca doar melodii minore si, prin urmare, se poate intampla ca, in ceea ce priveste viata ta de dragoste, sa nu simti nimic. Prin urmare, initial ar trebui sa acceptati schimbarea sentimentelor si sa cautati alternative.

Familie si prieteni: Incearca sa fii mai modest in relatiile tale private. Tindeti sa credeti ca numai opiniile dvs. sunt corecte si dati dovada de prea putin interes pentru ceilalti. Acesta este motivul pentru care sunteti deseori perceput ca fiind arogant. Trebuie sa ascultati punctele de vedere ale celorlalti.

Finante: Finantele tale trec printr-o faza turbulenta. Credeti ca deciziile dvs. sunt intotdeauna corecte, dar in realitate acest lucru nu este corect. In curand va deveni evident ca investitiile dvs. nu sunt deloc profitabile. Nu dati vina pe altii – retineti mandria voastra si acceptati ca distanta dvs. a cauzat aceasta nenorocire.

Cariera: Mergeti inainte, indiferent de consecinte, atunci cand calmul este ceea ce este necesar, trebuie sa luptati in mod constant cu dificultati care necesita o anumita problema de rezolvat.

Sanatate: Ia-ti putin timp liber de la toate activitatile in care esti prins. Corpul tau are nevoie de un timp de relaxare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *