arleto.ro

Horoscop zilnic Capricorn 6 iulie 2019

Horoscop zilnic Capricorn
Sâmbătă, 06.Iul.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Capricorn Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: In relatia voastra va intrebati daca sunteti intre rai si iad. Partenerul tau nu poate face nimic, pur si simplu nu esti fericit. Din nou si din nou creati stres. In ceea ce priveste viata iubirii, acest comportament te transforma intr-un ucigas imprevizibil cand vine vorba de ceva romantic in dormitor.

Familie si prieteni: Te bucuri de relatii armonioase cu familia si prietenii. Acorda-ti timp pentru activitati comune – acestea va vor oferi o mare placere. Ocazii ca acestea iti permit sa vezi ce fel de persoana esti si rolul pe care ol joci intre familie si prieteni.

Finante: In materie de afaceri, nimic nu merge in cale ascendenta. Oamenii vor incerca sa profite de tine in negocieri importante, contactele si piata incearca sa-ti vanda produse uzate.

Cariera: Este benefic sa practicati rabdarea si sa va reconsiditi deciziile pe care le luati. Orice opozitie devine din ce in ce mai dificila pentru dvs. si pune presiuni excesive asupra planurilor dvs. Nu renuntati daca va confruntati cu probleme aparent imposibile, ganditi-va cum ati depasit situatiile similare care au avut loc in trecut.

Sanatate: In loc sa solicitati un nivel constant ridicat de performanta, va veti bucura de mai multa odihna si relaxare. Daca va simtiti frustrati in orice fel, veti fi greu sa va instruiti in modul cel mai optim, deci o pauza este un lucru obligatoriu de luat si este benefic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *