dehaine.ro

Horoscop zilnic Capricorn 13 iulie 2019

Horoscop zilnic Capricorn
Sâmbătă, 13.Iul.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Capricorn Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: Nu fiti surprins ca partenerul dvs. se ascunde astazi de dvs. Este foarte posibil ca altii sa va simta literalmente tensiunea interioara si dezechilibrul. Uneori tinzi sa fii gelos, prin asta se poate distruge cu usurinta o multime de incredere.

Familie si prieteni: Alti oameni va gasesc iritabili si oarecum haotici. Ei vor fi cu siguranta suparati de starea voastra proasta. Priviti-va in oglinda, aflati ce cauzeaza comportamentul dvs. distructiv si faceti un efort sa schimbati ceva.

Finante: Nu ai noroc in problemele financiare si starea ta de spirit este atat de rea incat nu poti lua in calcul propria ta intuitie. Aveti probleme,dar veti gasi oferte bune.

Cariera: Nu luati nicio decizie fara sa le ganditi mai intai cu atentie. Dorinta dvs. de lauda si de succes va poate impiedica, permiteti colegilor sai sa contribuie la succes si sa adopte o strategie mult mai modesta.

Sanatate: Starea fizica si sanatatea generala sunt imbunatatite atunci cand ramaneti calm. Puterea pe care o posedati este imbunatatita atunci cand va comandati nivelul de energie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *