dehaine.ro

Horoscop zilnic Capricorn 12 iulie 2019

Horoscop zilnic Capricorn
Vineri, 12.Iul.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Capricorn Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: Sentimentele sunt ca o minge viguroasa si daca se ciocnesc, scanteile vor zbura. Prin urmare, nu va inchideti ochii de la ceea ce este real si evitati frustrarile! Mai bine te concentrezi pe partenerul de viata si ii spui cat de mult il iubesti!

Famile si prieteni: Energia voastra incontrolabila va provoaca mari probleme. Va aflati intr-o stare de turbulente interioare si gasiti dificil sa ramaneti linistiti. Prietenii si relatiile dvs. va considera comportamentul total imprevizibil.

Finante: Ai multe de facut! Daca nu va faceti griji, puteti suferi pierderi neasteptate. O alta problema este atitudinea voastra frivola fata de cheltuieli, care va deveni cu adevarat precara atunci cand facturile trebuie platite.

Cariera: Daca aveti nevoie sa rezolvati problemele cu colegii dumneavoastra, o abordare moderata este cea mai buna cale de urmat, nu incercati si nu fortati probleme.

Sanatate: Daca va simtiti un pic obosit poate ca aveti nevoie sa faceti o vacanta. Multe dintre ceea ce sunteti motivat sa faceti sunt nascute din frustrare sau intr-un fel antagoniste.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *