dehaine.ro

Horoscop zilnic Capricorn 11 iulie 2019

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste: Angajamentele dvs. sociale acum se acumuleaza. Sunteti o persoana foarte populara si, prin urmare, nu este surprinzator faptul ca primiti o multime de invitatii. Nici macar nu trebuie sa-i explicati partenerului dvs. ca, bineinteles, nu puteti rata aceste evenimente.

Famile si prieteni: De asemenea, aveti tendinta de a argumenta intr-un mod puternic, agresiv. Trateaza-i pe ceilalti cu mai multa respect decat de obicei si nu-i rani doar pentru ca te simti inconfortabil cu tine insuti.

Finante: Nu pierdeti timpul cumparand lucrurile din frustrare – cu exceptia cazului in care acestea sunt lucruri minunate pe care le puteti permite sa va bucurati fara sa le aruncati. Asigurati-va ca evitati sa faceti cumparaturi mari sau sa faceti un angajament financiar, daca nu este absolut necesar.

Cariera: Practicati o anumita umilinta atunci cand sunteti la locul de munca, in cautarea succesului de a va purta in mod corespunzator, intotdeauna sa va comportati corect si sa folositi retinere. In conversatii, sunteti dispus sa reactionati exagerat cu colegii si sefii.

Sanatate: Daca va este greu sa va relaxati si va simtiti la margine, lasati-va sa va relaxati pentru o vreme, nu este nici o rusine sa va simtiti temporar afara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *