arleto.ro

Horoscop zilnic Berbec 6 iulie 2019

Horoscop zilnic Berbec
Sâmbătă, 06.Iul.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: Nu il respinge pe partenerul tau, daca pune intrebarea groaznica: „Ce e in neregula cu tine azi?” Nu da raspunsul scurt „Nimic!” Nu este nici o rusine in a-ti pastra starea de spirit proasta si iritabilitatea. Dar a avea o persoana, in care aveti incredere si cu care puteti vorbi, poate fi un dar!

Familie si prieteni: Nu va asteptati la nici un fel de confort de la familia dvs. chiar acum. Numeroasele deranjamente cu care te confrunti nu te vor face sa te simti mai bine. Luati o atitudine pozitiva. Daca ramai cu incapatanare la opiniile tale, conflictele se vor escalada si greselile tale nu vor fi iertate atat de repede. Daca sunteti dispus sa faceti compromisuri, totul va fi bine.

Finante: Deoarece nu puteti sti ce se intampla in viitor si lucrurile se pot schimba rapid, pregatiti-va sa fiti flexibili, inclusiv in chestiuni financiare. S-ar putea sa suferiti consecinte neplacute daca faceti o investitie sau o achizitie mare acum.

Cariera: Munca ta se caracterizeaza prin nesiguranta si confruntare. Nu va permiteti sa va coplesiti, doar pentru ca nu aveti raspunsul exact la fiecare problema. Pastrati un calm exterior, evitati sa va faceti probleme. Deseori, chiar catastrofe grave se termina la fel de repede precum apar.

Sanatate: Incetineste-te, cu toate activitatile in care esti implicat, atat mintea cat si trupul tau au nevoie de mai multa relaxare decat le permiteti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *